Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken, Rus ordusu son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde bulunan tarihi bir manastıra saldırı gerçekleştirdi. Donetsk bölgesinde bulunan Svyatogorsk Lavra'daki All Saints Manastırı'na gerçekleştirilen saldırının ardından can kaybı ve yaralılara ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken, Rusya Savunma Bakanlığı sorumluluğun Ukrayna ordusunda olduğunu belirtti.
"BM ve UNESCO'dan açıklama bekliyoruz"
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy saldırıya yönelik yaptığı açıklamasında, "Rus bombaları bugün yeniden Svyataprteovsk Lavra'yı hedef aldı. Manastır 1912 yılında yapılmıştı ve ilk kez Sovyetler döneminde onu yıkmışlardı. Rus ordusu manastırı bir kez daha yıktı. Geçtiğimiz Çarşamba günü manastıra gerçekleştirilen Rus saldırıları sonucunda 4 kişi ölmüştü. Manastır, Mayıs ayından beri saldırı altında. BM'den ve UNESCO'dan mantıklı, vicdani bir açıklama bekliyoruz. Rusya tamamen izole edilmeli ve suçları için hesap sorulmalı" ifadelerini kullandı.
İHA
'Soylu'nun iş tutma tarzına yönelik AKP'den sancılı haberler geliyor'
Korumayla gezen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı imam Halil Konakçı: "Benim ölüm dahil hiçbir şeyden korkum yok. Kaybedecek hiçbir şeyim yok"
Kadının miras hakkı büyük tehlike altında
AKP’ye yakın araştırma şirketinden flaş açıklama! "AKP'de herkes yol arkadaşlarının dosyalarını biriktirmiş"
Mansur Yavaş sosyal medya hesabından açıkladı: "Toplamda 41.594 dekar alanda 2.279 çiftçiye ücretsiz analiz hizmeti ulaştı"
Acı haberler peş peşe geldi
Partili ve Tarikatçı Büyükelçi!
Daha önce söylediği 'Bekleyenlerin gerçekten ekmek beklediğine emin misiniz' sözlerini inkâr eden AKP’li Meclis üyesi videoyu görünce dondu kaldı!
Narin'in amcası Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi: "Bir anne olarak devam edemem"