Zonguldak'taki 1 Mayıs kutlamalarına katılan Saadet Partisi, “İşçiyi yaşat ki devlet yaşasın” pankartı taşıdı. Pankarttaki ‘A' harflerinin yerine anarşizmin sembolü kullanıldı. İl başkanlığının sosyal medya hesabında paylaşılan ve kısa sürede yayılan pankart sosyal medyanın gündemine oturdu.
Konuyla İlgili telefonla ulaştığımız Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar pankartı kendilerinin hazırlattığını ve bu pankartla 1 Mayıs kutlamalarına katıldıklarını ifade etti. Kar, anarşizmle özdeşleşen sembolleri iddia edildiği gibi bilinçsizce kullanmadıklarını işçi sınıfının haklı mücadelesine vurgu yapmak için kullandıklarını ifade etti. Kar ayrıca, pankartın sosyal medyada ilgi görüp paylaşılmasından da mutluluk duyduklarını dile getirdi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/saadetpartisinden1mayisicincokkonusulacakpankart2381853/
Eylem yapan işçilere operasyon! Çok sayıda gözaltı var!99 izlenme
Emekli vatandaş tabanı delik ayakkabısını gösterip isyan etti: "İşte emeklinin hali, sadaka gibi bin lira ikramiye verdiler"27 izlenme
Yıkılan siteye ödeme yapılmadı, hasarsız sitedekilere 10’ar bin TL ödendi!33 izlenme
Deprem ve salgın dönemlerinde fahiş zamlara hapis cezası öngören yasa için çalışmalara başlandı.31 izlenme
Canlı yayını terk eden İnce’den bir açıklama daha: Tavrım tek sesli medya düzeninedir95 izlenme
"23 Haziran sendromu yeniden hortladı!": Başkanların atama yetkisi meclislere verildi!59 izlenme
Dev şirket konkordato süresini uzattı216 izlenme
AKP'li aday 'Kimseye küfür etmeyeceğiz' dedi, mikrofon açık kalınca ettiği küfür yayına gitti33 izlenme