Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesinde göğüs cerrahı olarak çalışan Dr. Selçuk Köse, yeni tip coronavirüs (Covid19) hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor. Geçtiğimiz gün yoğun bakıma alınan Köse'ye coronavirüs teşhisi konulduktan sonra Favipiravir isimli ilacın ise bulunduğu belirtildi.
Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinde tedavisi süren Selçuk Köse için eski eşi sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu.
Selçuk Köse, sevilen bir doktor olmanın yanısıra müzisyen kimliğiyle de tanınıyor. 2013 yılında verdiği bir röportajda "8 yaşında babamın aldığı gitarla müzikle tanıştım. 12 yaşında ilk gitar dersimi aldım ve bir daha müzikten hiç kopmadım" ifadelerini kullanıyor.
Köse, "Tıp mı yoksa müzik mi" sorusuna ise "Bugün seçim yapmak zorunda kalsam müziği seçerim, sebebi ise çok sevmeme rağmen hekimliğin artık ülkemizde en zor mesleklerden biri haline getirildiği, saygınlığının giderek örselendiği, bilime önem verilmemesi hepimizin malumu. Giderek birçok hekimde bu nedenle tükenmişlik yaşanmakta ve iş değişikliği söylemleri artmaktadır maalesef." cevabını veriyor.
Buğdaydaki artış ekmek fiyatlarına nasıl yansıyacak?34 izlenme
Güncel corona verileri açıklandı: Hasta sayısı 323.014’e, vefat sayısı da 8.384’e yükseldi!71 izlenme
Turhan Çömez, Suriye’den gelen ve sınavsız şekilde İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yerleştirilen MOSSAD ajanını canlı yayında açıkladı37 izlenme
O da bakan bu da bakan: Yanlış hesaptan mail attı, istifa etti; 41 işçi can verdi, hâlâ koltukta!37 izlenme
Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu: Timur Cihantimur'un olay yerinde annesi Eylem Tok ile yaptığı ilk telefon görüşmesi ortaya çıktı!56 izlenme
İzmir'de kuryeler itfaiye ekiplerine su ve ayran taşıdı56 izlenme
Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama65 izlenme
Özel'den Erdoğan'a sert tepki: "Ağzını açmasa iyi olur"13 izlenme