Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre yeni haftada kavurucu sıcaklar yurdu terk etmeyecek.

Özellikle yurdun kıyı kesimlerinde ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık değerleri 40 derece dolaylarında seyredecek.

Salı gününden itibaren yer yer etkisini artırması beklenen sağanak yağışa rağmen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Sağanak yağışın yurdun doğusuna kayarak gelecek hafta sonuna kadar yurdu terk etmesi bekleniyor.

BUGÜN SAĞANAK YER YER KUVVETLENECEK
Bugün ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Bolu, Karabük, Giresun, Trabzon, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Düzce'nin, Zonguldak'ın, Bartın'ın ve Rize'nin iç kesimleri, Eskişehir'in kuzeyi, Bursa'nın ve Ağrı'nın doğusu, Bitlis'in kuzeydoğusu ve Van'ın kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sözcü
MEB'e bağlı yaz okulunda cihatçı sloganlar attırıldığı ortaya çıktı !456 izlenme
Depremzedeler kalacak çadır bile bulamazken deprem bölgesinde satılık konteyner55 izlenme
Numan Kurtulmuş’un arşivinden! “İsrail tarihindeki en büyük zaferi AKP sayesinde elde etti”30 izlenme
Eş, dost, akraba atamaları sürüyor! AKP’li 2 başkanın damadı ve kızı özel kalem müdürü oldu!74 izlenme
Bu rezalet UNUTTURULAMAZ!27 izlenme
AKP'li belediye, toplu konut parasıyla Bitcoin alıp batırmış48 izlenme
Olay yaratacak iddialar! Bankamatik müdürleri!92 izlenme
Kapanan şirket sayısında rekor21 izlenme
İndirme rekorları kırıyor! Depremde hayat kurtaracak uygulama: İnternetsiz çalışıyor
Türk vatandaşları hastanelerde sıra beklerken 3 milyon Suriyelinin bedava ameliyat olduğu ortaya çıktı!
Narin cinayetinde dikkat çeken detay! Tutuklu amcaya ağabeyin gözündeki ‘morluk’ soruldu
Anket şirketi başkanı "Kılıçdaroğlu hem aday olacak hem de kazanacak"