Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 31 Temmuz verilerine göre, 259 bin 196 test yapıldı.
VAKA VE VEFAT SAYISI ARTTI
Vaka sayılarında ise korkutan atış sürüyor. Son 24 saatte, 22 bin 332 yeni vaka tespit edildi. Corona nedeniyle bugün 79 kişi ise hayatını kaybetti. Öte yandan 5 bin 107 kişi sağlığına kavuştu.
BAKAN KOCA: HAFTA SONUNA RAĞMEN…
Güncel tabloyu sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayıları hafta sonuna rağmen 20 bin sınırının üzerinde. Bunu tersine çevirmek mümkün. Tedbirlere uyar ve aşı ile bağışıklık kazanırsak, durum lehimize dönecek” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 66.03, ikinci doz ortalaması yüzde 43.93, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 73 milyon 137 bin 890 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 30 Temmuz verilerine göre, 256 bin 460 test yapılmıştı. Dün, 22 bin 83 vaka tespit edilirken, 69 kişi hayatını kaybetmiş ve 5 bin 752 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Milyonlar İmamoğlu için sokakta: Giresun, Mersin, İzmir Bornova, Adana, Almanya ve Sakarya'da halk İmamoğlu'na destek için yürüdü!34 izlenme
İran İsrail'e saldırı emrini kimin verdiğini açıkladı117 izlenme
AKP'nin oyları yüzde 30'un altına düştü, MHP baraj altında!98 izlenme
Trabzon’da sel felaketi! 4 ölü, 6 kayıp81 izlenme
Ekrem İmamoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı105 izlenme
AKP'li Ravza Kavakcı Kan'ın İBB'den aldığı paraları 'güncel' bulmayan hakim kim çıktı?40 izlenme
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar soruşturmasında büyük skandal!59 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sert açıklama! "Mansur Yavaş'a 40 kere de o çamuru atsanız..."43 izlenme