Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 12 Mayıs’a ait verilere göre, 135 bin 738 test yapıldı.
Güncel verilere göre, bin 778 yeni vaka tespit edilirken 8 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde bin 816 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 11 Mayıs verilerine göre, dün 129 bin 362 test yapılmıştı. Dün, bin 670 vaka tespit edilirken, 9 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 711 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Gerçek işsiz sayısı açıklanan rakamın iki katı!70 izlenme
AKP İsrail'le anlaştı ! 'Ben olduğum sürece İsrail'le normalleşme düşünülemez' RECEP TAYYİP ERDOĞAN978 izlenme
"Öğrencinin internetinden alıp vergilerimizi faizciye verdiler"76 izlenme
Namaza bariyer konulmasına ses çıkarmayan Diyanet İşleri Başkanı "şeker"e taktı!87 izlenme
Rojin Kabaiş'in babası Rojin'in arkadaşları ile konuşmasını anlattı: "Konuşursak okuldan atarlar"11 izlenme
Moldova'ya bedava vatandaşa parayla!44 izlenme
Karaborsadaki ürünlere bir yenisi daha eklendi!59 izlenme
‘Tecavüz ediliyorum’ diye taşa not bırakan çocuk bulundu: Korkunç gerçek ortaya çıktı!51 izlenme