Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 21 Mayıs’a ait verilere göre, 138 bin 386 test yapıldı.
Güncel verilere göre, bin 264 yeni vaka tespit edilirken 3 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde bin 219 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 20 Mayıs verilerine göre, dün 129 bin 945 test yapılmıştı. Dün, bin 17 vaka tespit edilirken, 4 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 148 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Kışın ortasında yağan zamlar milleti isyan ettirdi! "Buz gibi evde, karanlıkta, karnımız aç yaşıyoruz"53 izlenme
İmamoğlu sözünü tuttu, israfı sergiliyor ! Binlerce kiralık araç Yenikapı Meydanına getirildi !230 izlenme
Rus yanlısı rahip cenazede Ukraynalı rahibe haçla saldırdı!75 izlenme
10 Kasım'da Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmişlerdi: Teğmenlerle ilgili toplantıda neler yaşandı?46 izlenme
CHP'li Öztrak grafikle gösterdi ve ekledi: "Yıkım o kadar büyük ki artık hiçbir makyaj tutmuyor"39 izlenme
Uzman isimden emekli ve memur maaşı zam oranı açıklaması209 izlenme
Gazeteci Barış Pehlivan'ın cezaevinde darp edildiği görüntüler ortaya çıktı !152 izlenme
4.1 milyon kişi yapılandırma bekliyor57 izlenme