Sağlıkçılara bıçaklı saldırı! Odanın kapısına dayandılar, saldırıyı özel güvenliğin müdahalesi durdurdu!

Sağlıkçılara bıçaklı saldırı! Odanın kapısına dayandılar, saldırıyı özel güvenliğin müdahalesi durdurdu!
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
21 izlenme 14 Temmuz 2022
Reklamlar

Sağlık Çalışanları Hak Ve Mücadele Derneği, sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen saldırı görüntülerini yayınladı. Batman Beşiri Devlet Hastanesi’nde, sağlık çalışanlarına yönelik bıçaklı saldırıyı özel güvenlik engelledi. Sağlık çalışanları korku dolu anlar yaşadı.



AKP iktidarının uyguladığı sağlık politikalarının sonucunda sağlıkçılara yönelik şiddet olayları tavan yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktor Ekrem Karakaya’nın katledilmesinin ardından hastanelerde yeni güvenlik sistemlerinin kurulduğunu açıkladı.

Ancak sağlık çalışanlarına yönelik şiddet devam etti. Dün yayınlanan bir videoda, bir hastanın hemşireye uyguladığı şiddet görüntülendi. Tepki çeken görüntülerin üzerinden 24 saat geçmeden bu defa Batman Beşiri Devlet Hastanesi’nde yeni bir şiddet girişimi yaşandı.

Sağlık çalışanlarının bulunduğu odaya zorla girmek isteyen eli bıçaklı grup, küfür ve tehditler savurarak kapıyı zorladı.

Özel güvenliğin müdahalesi ile durdurulan saldırganlar, küfür ve tehdit savurmaya devam etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Put Adam' kitabına soruşturma! Muharrem İnce yandaş gazeteciyi yalanladı: Bu kişiyi tanımıyorum Taliban'dan kaçan Afgan askerinden 'Kılıçdaroğlu geliyor' diyen kadına skandal sözler! "Bu gece yanına geliyorum" Berat Albayrak '15 Temmuz'u önceden bildiğini' her konuşmasında farkında olmadan bakın nasıl belli ediyor!