Anasayfa1
09 Ekim 2024 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Şantaj şebekesine operasyon! 2 gözaltı daha


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Discord'da 'suç unsuru içerikli videoları düzenlediği tespit edilen' ve 'çocuk müstehcenliği, polise ve şehitlere hakaret, dini değerleri aşağılayıcı paylaşımlar yapan' iki çocuğun gözaltına alındığını duyurdu.



Discord'da gelen erişim engelinin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki 'çocuğun' gözaltına alındığını duyurdu. "Siber zorrbalık yapanlara göz açtırmayacağız" diyen Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Discord sosyal medya platformunda suç unsuru içerikli videoları düzenlediği tespit edilen B.T. adlı çocuk,
Telegram isimli sosyal medya platformunda bulunan “Hz Ebu Cehil” isimli grupta “Çocuk Müstehcenliği, Polise ve Şehitlere Hakaret, Dini Değerleri Aşağılayıcı” paylaşımlar yapan A.D.C. adında çocuk İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şubemiz ekiplerince muhafaza altına alınmıştır.
B.T. ve A.D.C.’nin ifadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacaktır.
Milli ve manevi değerlerimiz aşağılayan, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, cinsel istismara neden olan siber zorbalıklar yapanlara göz açtırmayacağız.
Çocuklarımızı kötülüklerine ve sapkın düşüncelerine alet edenler, hangi deliğe saklanırlarsa saklansınlar, onları bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz."

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ı kim yanılttı? Gürcistan'daki eylem Saraçhane eylemi diye paylaşıldı Saray, Muharrem İnce'nin Haber Global canlı yayınını terk etmesinden rahatsız oldu! Maaş için gün sayan EYT’li SGK bildirimiyle yıkıldı! Taliban, gazetecileri adreslerinde tespit edip 'sizi öldüreceğiz' diyerek infaz listesi hazırlamış!