15 Ocak’ta yapılan duruşmada dikkat çeken bir isim daha ortaya atıldı. Ünlü mimar Hakan Kıran’ın da Seçil Erzan tarafından fona dahil edilmeye çalışıldığı öne sürüldü. Kıran, kısa bir süre önce kapanan Taksim AKM’nin yanındaki Gezi Pastanesi’nin sahibi olarak tanınıyor. Birçok önemli projede de imzası var.
Kıran ile Seçil Erzan’ın tanışmasının sebebi ise Erzan’ın eski ev sahibi olması. Son duruşmada Erzan’ın Hakan Kıran’ı da fona dahil etmek istediği fakat Kıran’ın bunu reddettiği ortaya çıktı.

İDDİA: BANKA YÖNETİCİSİYLE DURUMU PAYLAŞTI
Bir diğer iddia da Kıran’ın bu durumu, kendisine yakın olan bir Denizbank yöneticisiyle paylaştığı yönünde. İddiaya göre Kıran, daha fon patlamadan önce Erzan’ın kendisine böyle bir taleple geldiğini üst düzey yöneticilere iletti. Fakat bu konuda bir adım atılmadı.
Kıran’ın görüşmelerden sonra “Hiçbir şey yapılmadığını görüyorum, Seçil Erzan’a acıyorum” dediği öne sürüldü.
Kıran’ın 8 Mart’ta yapılacak üçüncü duruşmada tanık sıfatıyla dinlenmesi bekleniyor. Bu fona futbolcular dışında da ünlü isimlerin dahil edilmeye çalışılıp çalışılmadığı Kıran’ın ifadesiyle netlik kazanacak. Ayrıca Kıran’ın banka yöneticilerini arayıp aramadığı, bu konuda bankanın ne cevap verdiği de ortaya çıkacak.
DENİZBANK: 7 NİSAN'DA HABERDAR OLDUK
Denizbank, 28 Kasım 2023 tarihinde yaptığı açıklamada ise söz konusu fonu 7 Nisan 2023 itibariyle öğrendiklerini duyurmuştu. Açıklamada, "Kamuoyunun dikkatine özellikle sunmak isteriz ki şikayetçilerin mağdur olduklarını iddia ettikleri olaylar yaklaşık bir yıl öncesine kadar gittiği halde 7 Nisan tarihine kadar hiç kimse tarafından konu ile ilgili ne bankamıza ne bddk’ya ne de CİMER’e talep, ihbar veya şikayet iletilmemiştir" ifadesi kullanılmıştı.
KRT
İletişim Başkanlığı 83 milyonun kişisel verilerine ulaşabilecek!106 izlenme
Şirket güvenlik müdürünün polis merkezinde ölümü davasında karar! Komiser yardımcısı ve 5 polise hapis cezası verildi19 izlenme
Müslümanların üzerine bombalar yağarken İsmailağa Cemaati'nden "İsrail ile ticaret caiz" açıklaması geldi27 izlenme
Tarihi köşkte dikkat çeken çalışma 'Devlet sırrı' oldu!230 izlenme
AKP'nin Bülent Tezcan'a açtığı davada karar!262 izlenme
İBB Meclisi’nde gerilim: Salonu terk ettiler24 izlenme
İptal edilen konseri zarar diye yazmışlar9 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 411.055’e, can kaybı da 11.418’e yükseldi!60 izlenme