İKİYE KATLANDI
İletişim Başkanlığı’nın harcamalarının OcakMart 2022 ile OcakMart 2023 dönemlerine yönelik karşılaştırması da eleştirilerin haklılığını bir kez daha gözler önüne serdi. BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, 2022’nin ilk üç ayında toplam 173 milyon 134 bin TL’lik harcamaya imza atan İletişim Başkanlığı, 2023’ün ilk üç ayında ise harcamasını 364 milyon 110 bin TL’ye çıkardı. Başkanlığın harcamalarında iki dönem arasında yaşanan artış, kayıtlara yüzde 110,3 olarak geçti.
HARCAMA ARTIYOR
Seçim yaklaştıkça İletişim Başkanlığı daha fazla harcıyor.
Türkiye’nin seçim atmosferine girdiği 2023’ün ilk iki ayında rekor harcamaya imza atan İletişim Başkanlığı, Mart ayında da kendi rekorunu kırdı. 2022’nin OcakMart döneminde toplam 173 milyon 134 bin TL harcayan başkanlığın, 2023 yılının aynı döneminde harcamasını yüzde 110 artırarak 364 milyon 110 bin TL’ye çıkardığı belirlendi.
KRT
Yalova’nın Hamza Yerlikaya’sı Ahmet Sarıduman: 3 koltukta birden oturuyor!88 izlenme
İBB ye ait cenaze aracında uyuşturucu bulunması üzerine Ekrem İmamoğlu olayla ilgili araştırma başlattı.42 izlenme
Halk kütüphanesini TÜGVA’ya peşkeş çektiler: Açılışını Bilal Erdoğan yaptı200 izlenme
Ordu Valisi’nden havalimanı çalışanlarına baskı: “İmamoğlu ‘it dedi’ diye ifade verin”318 izlenme
İşte İmamoğlu'nun çılgın projesi! İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna 53 dakikada gidilecek23 izlenme
Sedat Peker'den Korkmaz Karaca açıklaması9546 izlenme
AKP büyük bir hızla seçmen kaybediyor! Vatandaş isyan etti 'Ak Parti benim için bitmiştir, bundan sonra desteklemem!'70 izlenme
‘Tank palet fabrikasını neden satıyoruz?’93 izlenme
Tahran'daki rövanş sonrası akıllardaki tek soru: Putin, Erdoğan'ı yine bekletecek mi?
Bıçaklı saldırıya uğrayan doktor bir daha ameliyat yapamayacak!
AKP'li Hüseyin Çelik Yargıtay'ın kararını bombaladı: "Kendi militan yargımızı oluşturduk, Helal olsun bize"
Vali Yerlikaya kalabalıkları karıştırdı, İmamoğlu'nu görünce apar topar sildi