23 Haziran günü yenilenen ve Ekrem İmamoğlu'nun ikinci kez İBB Başkanı seçildiği İstanbul seçimlerine bir hafta kalan dikkat çeken bir ihale düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BİMTAŞ, Zincirlikuyu Mezarlığı Cami ve hizmet birimleri için proje hazırlatmak üzere seçimden bir hafta önce yani 17 Haziran 2019 tarihinde “istisna” ihaleye çıktı. BİMTAŞ'ın yaklaşık maliyetini 220 bin 881 TL olarak belirlediği ihale jet hızıyla 3 gün içinde sonuçlandı. Seçimden 3 gün önce 20 Haziran günü 167 bin 475 liralık teklifin sahibi ile sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre ihaleyi kazanan firma Hassa Mimarlık oldu. Zincirlikuyu Mezarlığı Cami ve hizmet birimlerinin projesi 2 Ağustos tarihine kadar hazırlanacak.
YİNE “TANIDIK” FİRMA…
İhaleyi kazanan firma Hassa Mimarlık da “tanıdık” bir firma. Hassa Mimarlık firmasının sahibi Muharrem Hilmi Şenalp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın dostu olarak biliniyor. Şenalp, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında inşa edilen şehitler abidesinin de mimarı. Hassa Mimarlık; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami ve Kültür Merkezi, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin master planı ve konsept tasarımı, Başbakanlık Osmanlı Arşivleri, Ataşehir Mimar Sinan Cami, Eyüp Sultan Türbesi restorasyonun da aralarında bulunduğu bir çok projeye imza attı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/secimdenbirhaftatanidikfirmayaihalevermisler5195097/
Valilik; Edip Akbayram'ın Cumhuriyet Konseri'ni yasakladı!31 izlenme
İBB Meclisi kabul etti; Demirören’e imar piyangosu vurdu51 izlenme
CHP seçimin startını verdi! Tam 2 milyon kişiyle...9 izlenme
Asgari ücret için kulislerde konuşulan son rakam ortaya çıktı14 izlenme
İstifa ettirilen AKP'li Recep Altepe korumasını vurdu!64 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuçlar! AKP ve MHP bu defa ne yapacak?56 izlenme
'Oylar çalındı' diyen Binali Yıldırım'a yanıt geldi: Yalan!111 izlenme
İstanbul’da kaçak göçmen baskını! Mahalleli evden eşya fırlattı24 izlenme
2018 Türkiyesi'nde 'Kerbela zulmü'; 500 metre ilerde su var ama verilmiyor!
Yaz saati uygulaması yüzünden sabah karanlıkta çocuğunu okula götüren veli isyan etti: “Sokakta bir tek biz bir de baskına giden özel harekat var, şu çocuğun taşıdığı çantaya bakın ya!”
Kılıçdaroğlu merakla beklenen paylaşımını yaptı! 'Başörtüsü meselesini geride bırakmanın zamanı geldi!'
Ahmet Özer için tahliye talebi