Sedat Peker, Twitter hesabından lüks otellerde gerçekleşen uyuşturucu ticareti ve fuhuş suçları hakkında açıklama yaptı.
Peker paylaşımında, Soylu'nun "Mahkeme kararını beklemeden metruk binaları gece yıkın" açıklamasını hatırlattı.
Sedat Peker'in paylaşımı şöyle oldu:
Ayrıca bütün ülke fuhuşa, kokaine batmış demesinler diye daha elimde bulunan yüzlerce yerin ismini yayınlamadım. Amacım ülkeye zarar vermek değil, hızlıca bu iğrençliklere son verilmesi ve de sahte kahramanlık yapanların, metruk binaları yıkın diyenlerin akıllı olması içindi.

Peker açıklamalarının ardından bir paylaşım daha yaparak gazetecilere seslendi.
Peker son paylaşımında, 'Lan maaşı namusu kadar olan gazeteciler (namuslular baş tacı), muhalif olup seyirci kalan bazı gazeteciler orada mısınız? Fuhuş operasyonu yapılan 5 yıldızlı otelde İçişleri Bakanlığı’nın, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün organizasyonlarının yapılması skandal değil mi?' ifadelerini kullandı.

https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenbombaiddiafuhusoperasyonuyapilanh100081.html
Ağrı’da, zırhlı servis aracına roketli saldırı!166 izlenme
ABD/İsrail - İran savaşında 4. gün geride kaldı! Orta Doğu'da ölüm ve yıkım durmadı: İşte gün boyu yaşananlar...22 izlenme
Mehmet Akif’in ailesi görevi bıraktı1103 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz ihale yolsuzluğunu ifşa etti! Ulaştırma bakanına seslendi: "Ya iptal ya Yüce Divan"15 izlenme
'Taksim Eğitim Araştırma hastanesinde milyonluk vurgun' iddiası!176 izlenme
16 gündür hiçbir iz yok! Narin'in köyünde aramalar sil baştan yapılacak53 izlenme
Türkiye ile Katar arasında 10 anlaşma91 izlenme
İBB Davası'ndas 43. gün! İş insanı Göçer: "Buradaki kişi sayısını tamamlıyoruz"14 izlenme
AKP 22 yaşında: Hey gidi günler hey… 'Cennetin Fethi' adlı şarkıyla yola çıktılar... O gün ne demişlerdi, bugün ne oldu?
AKP'li belediye muhtarları maaşa bağlamış!
İşçilerin maaşlarından kesilen paralar, spor kulüplerine aktarılmış!
Bahçeli'nin Öcalan çağrısının perde arkası ortaya çıktı! Saray'ın sesi Selvi '3 Ekim' ayrıntısını açıkladı