Anasayfa1
20 Ağustos 2022 ( 22 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den hodri meydan! "Beni yalanlasınlar, bütün deliller bende"


Organize suç örgütü lideri olduğu suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan Sedat Peker, dikkat çeken yeni bir çağrıda bulundu. Basın kuruluşlarına seslenen Peker, ortaya koyduğu iddiaların muhataplarına sorulmasını istedi. Peker, 'Beni yalanlasınlar, bütün deliller bende diyorum. Beni bir kişi sadece yalanlasın. Sonra siz olacakları seyredin' dedi.


Sedat Peker, basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur'un sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Gündeme getirdiği iddiaların gerçek olduğunu vurgulayan Peker, basın kuruluşlarına çağrıda bulunarak "Konunun muhataplarına baskı yapın. Onlar da beni yalanlasınlar, bütün deliler bende diyorum. Beni bir kişi sadece yalanlasın. Sonra siz olacakları seyredin" ifadelerini kullandı.

Peker'in paylaşımları şu şekilde:


KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu fotoğraf herşeyi anlatıyor! İşte üreticinin hali! Patlamada yaralananlar can derdinde, Erdoğan'ın derdi 'Kürt müsün, Arap mı !' Fatih Altaylı'nın yazısı Erk Acarer'i kızdırdı: 'Kutuyu kötü açarım, insan içine çıkamazsınız...' Maden faciasında ön bilirkişi raporu: Anagold firması asli kusurlu bulunmadı