Bugün yaptığı paylaşımlarda Soylu'nun İş Bankası'na bir kişiyi soktuğunu öne süren Peker, yeni paylaşımında 3 kişinin daha Soylu'nun talimatı ile İş Bankası'na girdiği ileri sürdü.
Peker'in paylaşımları şöyle:
''1süslü sülüman, benim adamım diye tanımadığım 25 tane adamı almışsın. Sen vallahi delisin. Böyle devam edersen doktorun olarak sana antidepresan yazacağım. Hiç Allah’tan korkmuyor musun? Benim umrumda değil ama o insanlara günah değil mi? Lan hiçbirini tanımıyorum.
2süslü sülüman, alınan adamların 23 tanesi serbest kalmış, ikisi tutuklanmış. Haksız yere gözaltına aldırdığın bu insanların aileleri beddua ediyor, ve o beddualar direk Yüce ALLAH’a ulaşıyor. Yenileceksiniz, çünkü yaptıklarınız artık GAYRETULLAH’a dokundu.
3 süslü sülüman, İş Bankası’na soktuğun tek eleman koruma müdürün ekrem değil. Diğer üç kişiyi de biliyorum. Ama etlerini parça parça koparacağım. Seni rezil rüsva edeceğim. Seni mahvedeceğim. Göreceksin. Seni önce deli edecem, sonra terapiyle düzeltecem.
4Bazı arkadaşlar Şununla anlaştın yazmıyorsun, bununla anlaştın yazmıyorsun diye saçmalıyorlar. Kurtuluş Savaşı’nda bile bu kadar çok düşmanla sava yapılmadı. Bekleyin, hepsini deli edecem. Sözüm söz.''

Meclis'in 183 arabası için 224 milyon lira kasko ödeniyor! Sizce asgari ücret ne kadar olacak?14 izlenme
Meclis'te tekme yumruk havada uçuştu: Bir vekil hastaneye kaldırıldı37 izlenme
Bursa'da acı olay: Bebeğine anne sütü götürürken canından oldu18 izlenme
THY'de 'Kokpitte namaz riskli' diyen pilot işten atılmıştı, skandalın perde arkası ortaya çıktı49 izlenme
Pınar Gültekin davası kararına isyan etti, canlı yayında gözleri doldu!54 izlenme
Kahramanmaraş'taki kamyon kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi18 izlenme
Nihat Özdemir'in işçileri Nou Camp'ta sopalarla kavga çıkardı! Yaralılar var25 izlenme
Takipteki kredi miktarı belli oldu110 izlenme