Usta gazeteci ve KRT TV programcısı Zafer Arapkirli, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İhlas CEO'su Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu olduğu iddia edilen ifşa videosunu yayınlamasını değerlendirmişti.
Konu ile ilgili "Biz "rejimin açık ve derin temsilci ve destekçilerinin" yönetim kurulu odalarında ya da başka mahfillerde neler çevirdiğini merak ediyoruz. "Otel/yatak/tekne odalarında" neler döndüğünü değil" değerlendirmesini yapan Arapkirli'ye Sedat Peker 'Uzun Çavuş' hesabından yanıt verdi.
Peker, Arapkirli'nin sözleri ile ilgili "Sözlerinize saygı duyuyorum, hatta şapka çıkarıyorum." derken, "Kimsenin yatak odasının meraklısı değilim. Günahsız kimseyi yayınlamak gibi bir merakım yok. Ancak bir kaç ibnenin kasetini yayınlamayacağımın garantisini veremem." dedi.
İşte Peker'in o paylaşımları:


KRT
Kadir Topbaş’ın damadı için tahliye yolu!93 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun telefonuna yanıt vermeyen Muharrem İnce, Erdoğan ile görüşmüş35 izlenme
Zincir marketlerin bu yaptığı pazarcı esnafını çileden çıkardı.28 izlenme
İstanbul'un Fatih ilçesinde tarihi sur çöktü, arama çalışmaları devam ediyor25 izlenme
Motorine yine zam geliyor!41 izlenme
ABD'li siyahi gençten Atatürk'e övgüler: "Bir adamın cesareti sayesinde... Mustafa Kemal bağımsızlık mücadelesine öncülük etti"35 izlenme
Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile ilgili flaş gelişme32 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 6.289 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.412.505’e, can kaybı da 24.640’a yükseldi!52 izlenme
Depremde ölen gelinin diploması kullanılan Nurgül Göksu, sanıkların şakalaşmalarına isyan etti! "İddianameyi okursanız kendi aralarında birbirleriyle şakalaşıyorlar"
Hizbullah hükümlüsü mektupla mı açık cezaevine alındı? Açıklamalar peş peşe geldi
Depremzedelere gönderilen yardım kolilerini saklayıp parça parça satmışlar
AKP milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Ayşenur Bahçekapılı Remzi Kartal, PYD ve HDP'li isimlerle aynı masada