KRT ekranlarında 'Medyaterapi' programı ile gündemi değerlendiren usta gazeteci Zafer Arapkirli yine gündeme dair çarpıcı bir yorumda bulundu. Arapkirli, geçmişte FETÖ'nün Türk ordusuna kurduğu kumpasta, o dönemin siyasetçilerinin ve gazetecilerinin destekçi tutumlarına yönelik göndermede bulundu.
"BAĞIRSAKSA, PİSLİKSE... FERİŞTAHI SÖZ KONUSU"
FETÖ kumpasının iki ayağı olan Ergenekon ve Balyoz davaları sürecinde Bülent Arınç'ın "Türkiye bağırsaklarını temizliyor" sözü büyük yankı uyandırmıştı. Zafer Arapkirli bugün yaptığı paylaşımda bu sözlere dikkat çekti. Sedat Peker'in son günlerde yaptığı açıklamalarına da vurgu yapan usta gazeteci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "BAĞIRSAK? Düzmece delillerle açılan Kumpas Davaları sürecinde 'Türkiye bağırsaklarını temizliyor' söylemine başvuran, FETÖ'cüsü, AKP'lisi, Liboş'u, YetmezAmaEvetçi'si... Bugün Peker'in açıklamalarına ne diyorsunuz? Bağırsaksa, pislikse... Feriştahı söz konusu." ifadelerini kullandı.
Köfteci Yusuf olayında yeni gelişme! Domuz eti skandalı öncesi kapatmaya çalışmış33 izlenme
Muharrem İnce CNN International’e konuştu2359 izlenme
Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. yıl dönümü33 izlenme
Dünya savaş, Türkiye ayçiçeği yağı krizini konuşuyor: Peki AKP iktidarı ne yapıyor?53 izlenme
Şehir hastaneleri bütçeyi tüketti24 izlenme
İYİ Parti seçim sonuçlarına göre 44 milletvekili çıkarabildi.30 izlenme
HSK kararnamesi: Dilan Polat soruşturmasını yürüten savcı İstanbul'dan Erzurum'a gönderildi! Polisler de tasfiye edildi24 izlenme
Piyasalar kapalı iken dolarda vurgun! 28.4'e kadar çıkan dolardan birileri yine milyonlar kazandı30 izlenme