Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve şu anda Birleşik Arap Emirlikleri’nde olan Sedat Peker, gazeteci Talat Atilla’nın iki ay içinde Türkiye’ye döneceği iddiasına yanıt verdi.
Üniversite okuduğunu ve tamamlamadan dönmeyi düşünmediğini söyleyen Peker, "Abu Dabi'de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi" dedi.
Peker, Sözcü yazarı İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Anlattığım birçok konunun son operasyonlarla doğruluğu kanıtlanıyor olsa da, çok istesem de şu an için Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Abu Dabi'de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi. Ayrıca üniversiteyi tamamlamadan dönmeyi düşünmüyorum. Bu tip haberlerin hangi sebeple çıktığını anlayabilmiş değilim. Gerilimlerle dolu yaşadığımız üç sene çocuklarımı da ailemi de çok yordu. Yeni bir maceraya gerek görmüyorum.”
KRT
Yüksek faizin faturası ağır oldu: Zarar eden firma sayısı rekor kırdı10 izlenme
Mansur Yavaş’tan vatandaşlara kira müjdesi!60 izlenme
Suriyeliler için verilen süre 3. kez mi uzatılıyor?109 izlenme
Bakan Karaismailoğlu Çanakkale Köprüsü’nün fotoğrafını basıp Atatürk heykellerine gönderme yaptı, Eren Erdem'in cevabı cuk oturdu!51 izlenme
50,7 milyar dolarlık sır23 izlenme
AKP'nin seçim malzemesi olarak Kızılay'ın erzaklarını dağıttığı ortaya çıktı!109 izlenme
İşsiz anneye mahkemeden şok! Boşandığı kocasına nafaka ödeyecek5 izlenme
Sars'ı bulan isim koronavirisün biteceği tarihi açıkladı116 izlenme
Bürokrat, teşekkür ederken hızını alamadı! Böyle olur AKP’nin müdürü!
Çiftçinin çarkı dönmüyor, birilerinin çarkı dönüyor! Ziraat Bankası üst düzey yöneticilerine ballı para!
6 Şubat felaketinin polis anonsuna yansıyan kayıtları!
Bir çifte maaş skandalı daha! Yeni isimler ortaya çıktı!