Bir süredir sessizliğini koruyan Sedat Peker cephesi dün akşam itibarıyla gelen peş peşe paylaşımlar ile yeniden hareketlendi. Peker’in oğlu, basın danışmanı ve “ifşacı” hesaplarından Deli Çavuş'tan gelen paylaşımların Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ile "denk gelmesi" dikkati çekti.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, gözler Peker cephesine çevrilmişken, yaptığı ifşalarla öne çıkan Deli Çavuş adlı hesaptan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretini hatırlatan Deli Çavuş şu ifadeleri kullandı:
"Troller hükümetin Suudi Arabistan ziyareti ile ilgili Sedat Peker’in paketlenip Türkiye’ye getirilmesi görüşmelerin bir ayağını oluşturuyor demişler. Sedat Peker'i Türkiye'ye getirmek mümkün de, sonrasında olacak gelişmelerin altından kalkabilmek bazıları için mümkün olacak mı?"
PEKER'İN TOPBASINDAN KİM ÇIKACAK?
Geçtiğimiz yıl paylaştığı tweetler ve yayınladığı videolar ile birçok kişiyi “ifşa” eden Peker, kendisine getirilen kısıtlama nedeniyle uzun süren bir sessizliğe bürünmüştü. Bu uzun sessizliğin ardından Peker’e yakın hesaplardan peş peşe paylaşımlar geldi.
Üst üste gelen Peker paylaşımlarının ardından Türkiye'de bazıları yeniden endişeyle beklemeye başladı. Sedat Peker’in basın danışmanlığını yapan Emre Olur, Twitter hesabından “Tik tak, tik tak” diyerek bir paylaşım yaparken, paylaşım bir geri sayımın başladığı şeklinde yorumlandı. Olur'un mesajına bir kutlama emojisi eklemesi ise dikkat çekti.
Ekonomideki dar boğaz ikinci el ürünlere rağbeti arttırırken sonunda bu da oldu: Az kullanılmış tabut!36 izlenme
Vatandaşın umudu yok: "Maaşlar enflasyon kadar artmaz"34 izlenme
Son dakika! 3 milyondan fazla adayın başvurduğu üniversite sınavının ikinci dönemi olan AYT, saat 10:15'te başladı22 izlenme
Borsa İstanbul'daki büyük vurgunda yeni iddia41 izlenme
Yolsuzluk belgelendi, adı Medeni olan AKP’li başkan: "Sizi burada yaşatmam"8 izlenme
Cezaevinden tahliye oldu, yakınları tabanca ve tüfeklerle karşıladı33 izlenme
IMF'den Erdoğan'ın planlarını bozacak faiz önerisi9 izlenme
İnce’den Erdoğan’a çok sert tepki! ‘Atatürk’ün vasiyetinin…’138 izlenme
137 bin vatandaş yabancı ülkeye gitti
Dr. Salih Cenap Çevli koronavirüse yenik düştü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u protesto eden öğrencilere gözaltı!
Vatandaşın isyanı: ‘Makarna tüketiminin yan etkileri. Seçtiği liderin ismini bile bilmeyenlerin ülkeyi getirdiği son nokta’