Attığı tweetlerle sık sık gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker çok konuşulacak yeni bir iddia paylaştı.
Adını Paramount Hotel ile de duyduğumuz Cihan Ekşioğlu ile Burak Başlılar hakkında FETÖ Borsası oluşturdukları iddasını gündeme getiren Peker, Başlılar'ın itirafçı yapılarak hakkındaki FETÖ soruşturulmasına takipsizlik kararıyla kapatıldığını ifade etti.
HalkTV ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın ile Sözüm Var programında konuşan Barış Terkoğlu Peker'in iddia ettiği takipsizlik kararına ilişkin belgeleri ortaya çıkarttı.
Terkoğlu, sözü geçen Başlılar hakkında iki farklı takipsizlik kararı olduğunu ancak belgelerde imzası bulunan savcının Peker'in twitlerinde yer alan savcıdan farklı olduğunu belirtti.

https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekeriniddiasidesteklendiburakbaslilaratakipsizlikh83104.html
Aziz İhsan Aktaş'ın kardeşi bakın kim çıktı!18 izlenme
Emekli vatandaş kırmızı etle hatıra fotoğrafı çektirdi!55 izlenme
Alkole tarihi zam geliyor32 izlenme
Şehitler üzerinden maske ticareti! 11 kahramanın adını maskeye basıp satışa sundular!49 izlenme
AKP’li aday son kozunu oynadı: 2 bin lira için birbirlerini ezdiler, akın ettikleri çadırda isim listesi tuttular!23 izlenme
Emekliden Erdoğan ve Şimşek'e görülmemiş 'zam' isyanı! "Hükümet zammını al başına çal"27 izlenme
İmamoğlu'nu dava yağmuruna tutan Soylu, Tevfik Göksu'nun yargılanmasına izin vermedi!26 izlenme
Okul müdürü akrabaları enkazda olan öğretmeni işten çıkardı! MEB okulları tatil etmişti öğretmenleri işe çağırdı35 izlenme