Son günlere damgasını vuran ünlü şarkıcı Gülşen’in tutuklanması Sedat Peker’in iddialarıyla daha da alevlendi. 27 Ağustos’ta “Deli Çavuş” hesabından, “Şarkıcı Gülşen’i gerçekten benim yüzümden tutukladılar. (Vallahi diyorum) Ata yurdum olan eve el koyulduktan sonra intikam alacağımı bildikleri için 4 ay önce yapılan konuşmayı bahane edip gündemi değiştirdiler. Ancak onlar benim elimde ne olduğunu bilmedikleri için, ayrıca da benim normal savaş sanatının haricinde sözlü dövüş sanatında da uzman olduğumu galiba unuttular. (Lütfen kusura bakmayın yine megalomanlık üstümde bugün)” satırlarına yer vermişti.
SEDAT PEKER “GÜLŞEN’İ PAZARTESİ SERBEST BIRAKACAKLAR” DEMİŞTİ
Peker devamındaki 9 numaralı tweetinde ise “Bunların içinde kendince psikolojik harpte uzman bir tip var. Benim bu paylaşımımdan sonra oluşan bu dalgayı kırmak için bir fikir ortaya atıyor. Gülşen’i Pazartesi günü tahliye ettirirsek hem toplumda olumlu bir hava oluşur hem de gündemi değiştiririz diye bir fikir ortaya atıyor. Ancak bilmiyor, serdengeçtiler her yerde.” demişti.
SEDAT PEKER’İN SÜRPRİZİ NE?
Gülşen bugün (Pazartesi) serbest bırakılırken Peker’in devamında attığı “Siz Pazartesi gündemi öyle değiştirin. Bakın bakalım ben size hangi sürprizlerle geleceğim.” tweetinde ise söz konusu sürpriz ne olduğu merak konusu oldu.
yenicaggazetesi.com.tr
Paraya para demiyor! Ağacın oyuğundan çıkardığı balın kilosunu 1.500 liradan satıyor.20 izlenme
Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücreti 11 dolardı, iptal edilip 35’e çıkarıldı!400 izlenme
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Geri sayım başladı5 izlenme
Akın akın gidiyorlar! 35.840 kişi!277 izlenme
Halil Ergün'den halka sitem: "Ne zaman seslerini çıkaracaklar?"15 izlenme
Kulislerde konuşulan tarih ortaya çıktı: Erdoğan'ın 'emekli maaşı' mesajı sonrası seyyanen zam gündemde60 izlenme
9 öğrenciye cinsel istismardan tutuklu öğretmen tahliye edildi!122 izlenme
Öğretmenler odasındaki “sürtük” tartışması yumruklu kavgayla bitti! Milli Eğitim Şube Müdürü okulu bastı, öğretmeni yumrukladı!86 izlenme