“Şeriat istemeyen, Müslüman değildir. Laikliği kabul eden Müslüman değildir” diyen gerici şeriat istedi!

261 izlenme 24 Ocak 2023
Reklamlar

İstanbul’da yapılan bir sokak röportajında “Laikliği kabul eden Müslüman değildir” diyerek şeriatı savunan gerici çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı.


İstanbul Kadıköy’de yapılan bir sokak röportajında genç bir erkeğin sözleri tepki çekti. Şeriat istediğini söyleyen genç “Şeriat istemeyen, Müslüman değildir” dedi. Gencin bu sözlerine çevredekilerden tepki geldi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tezkere Meclis'ten geçti: Türk askerinin görev süresi uzatıldı! 'Emekliler maaş zammında kandırıldı' Erdoğan Macaristan'ı ziyaret ediyor: Bir günlük ziyaretin amacı nedir? İşte BOTAŞ'ın sanayicilere gönderdiği gizli mektup! Yazıyı gören sanayiciler fabrikaları kapatma kararı aldı!