Ankara’da düzenlenen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, suikastın ardından yaşadıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.
Takip edildiğini ve evinin fotoğrafının çekildiğini söyleyen Ayşe Ateş, “Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?” sözleriyle isyan etti.
“Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara, söyledikleri yalanlara sarılmaya devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?”


Ayşe Ateş ve eşi Sinan Ateş
Tele1
AKP'li Esenler Belediyesi'nden grevdeki işçilere tehdit: "Ekmeğinize bakın, ekmeğinizden olursunuz"48 izlenme
Sivas’ta bir genç kadının ‘Türkiye’de kadın olmak’ isyanı: “Durakta abimi bekliyorum. Bir tane araba 150’nci kez önümden geçiyor. Şu an tekrar geldi yavaşlıyor. Dönüp duruyor”44 izlenme
Faturalar Avrupa’da düşerken, Türkiye’de yükseldi!86 izlenme
Fahrettin Altun'dan Suudi Arabistan Enformasyon Bakanlığı ile imzalanan anlaşmaya ilişkin rapor yayınladı.30 izlenme
Simit Sarayı’nın patronundan yeni açıklama! Bu sefer ‘Ziraat’e değindi94 izlenme
Bunun adı israf: Dünya aşı bulamazken, Avrupa’da aşılar çöpe gidecek!69 izlenme
İlaç yazılıp eve gönderilen hasta 7 kişiye virüs bulaştırmış!126 izlenme
Dayanıksız raporunu iki yıl sakladılar, depremden bir ay sonra “Boşaltın” dediler30 izlenme
TBMM Başkanı Şentop'un yalanladığı 'milletvekillerine aşı önceliği' iddiası doğru çıktı!
Dostlar boykotta görsün! THY uçak almaya, Türk Telekom iphone satmaya devam ediyor!
Üstüste gelen zam haberlerinden sonra Aktrollerde isyan etmeye başladı: "Zam zam da zama zam"
Murat Çalık'ın raporunu gösteren Tuncay Özkan kürsüde adeta deliye döndü! "Ölmesine izin vermeyin! Merhamet! Merhamet! Merhamet!"