CHP Şişli İlçe Başkanlığı, kayyumla yönetilen Şişli Belediyesindeki işten çıkarmaları protesto etmek için belediye önünde açıklama yaptı. Aralarında Şehir Plancılarının da olduğu 9 kişinin işten çıkarıldığı belirtildi.

İşten çıkarılan 9 kişinin 'Şişli'nin Kanal İstanbul'u' olarak adlandırılan Taş Yapı isimli inşaat firmasının rezidans inşaatına karşı mahallede düzenlenen toplantıya katılmalarının gerekçe gösterildiği iddia edildi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, belediye önünde yaptığı açıklamada; bu isimlerin mesai saatleri içinde bu toplantıya katıldıklarını hatırlatarak kayyumun uygulamasına tepki gösterdi. 
CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şişli’de Hukuksuzluğa ve Siyasi Kıyıma Geçit Vermeyeceğiz! Halkın iradesini yok sayan Kayyum yönetimi, geçtiğimiz günlerde 9 emekçi arkadaşımızı hukuksuz bir şekilde işten çıkardı. Gerekçe ne performans ne de hukuki bir suç; tek gerekçeleri arkadaşlarımızın CHP’li olması ve Şişli’nin "Kanal İstanbul"u olan Taşyapı projesine karşı durmalarıdır. Bu açık bir siyasi kıyım ve sindirme operasyonudur. Fişleme yöntemleriyle emekçinin ekmeğine göz dikenlere sesleniyoruz: Adalet teraziniz nerede? Bizler bu hukuksuzluğa boyun eğmeyeceğiz, arkadaşlarımızı size teslim etmeyeceğiz! Halep oradaysa arşın burada. Hodri meydan!" ifadeleri yer aldı.
Tokat Erbaa Devlet Hastanesi’nde çalışan 17 doktordan toplu istifa42 izlenme
AKP'li Külünk'ten Kılıçdaroğlu'na tehdit!44 izlenme
Sedat Peker, HDP'den AKP'ye geçen ismi örnek verdi: "Şimdi evliya mı oldu?"69 izlenme
Hasta yakınları doktora oksijen tüpüyle saldırdı! 'Pansumanım şahsın gözaltı süresinden uzun tuttu'102 izlenme
Diyanet, Hatay'ı 'Arap yurdu' ilan eden imam Halil Konakcı için harekete geçti: İnceleme başlatıldı30 izlenme
Kredi Çekmeyi Düşünenler Dikkat! Kredi ve Mevduat Faizlerinde Tarihi Artış!34 izlenme
Sabah yazarı Engin Ardıç beyin kanaması geçirdi36 izlenme
AKP'li eski bakan Meclis'te şirketini böyle kurtardı!153 izlenme