CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Zeynel Emre, Sibel Özdemir ve Barış Yarkadaş’ın da aralarında bulunduğu CHP’liler Muharrem İnce’nin seçim kampanyası için Taksim’deki banka şubesine para yatırdı. Banka önünde açıklamalarda bulunan Canan Kaftancıoğlu, “Burada halkın dişinden, tırnağından artırdığıyla halkın Cumhurbaşkanına ufacık da olsa gönlünden katkı sunmaya çalışan bir kitle var” dedi.
FOTO: DHA
Canan Kaftancıoğlu daha sonra Leyla Yılmaz adlı CHP seçmeninin İnce’nin hesabına yatırmak istediği paranın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanya hesabına yatırıldığını öne sürdü. Kaftancıoğlu ve Yılmaz dekontu göstererek açıklamalarda bulundu.
FOTO: DHA
Canan Kaftancıoğlu, “Bugün Leyla hanım bankaya giderek bu yanlışı düzelttirmeye çalışacak. Herkesten dekontlarını kontrol etmelerini ve dikkatli olmalarını istiyorum” diye konuştu. Leyla Yılmaz ise, “Bir gün önce bankaya giderek Muharrem İnce’nin kampanya hesabına bağış yatıracağımı söyledim. Bağışımı yaptıktan sonra dekontumu alarak çantama koydum. Eve gittiğimde makbuzu kontrol ettim. Bağışımın başka bir adayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına kaydedildiğini gördüm” şeklinde konuştu.
DHA
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/inceyeyapilacakbagisierdoganinhesabinayatirdi2425078/
Hayatını kaybeden Menzil şeyhi Abdülbâkî Erol için "Evliya" türbesi yaptırıldığı ortaya çıktı40 izlenme
Büyük skandal! NTV'nin Anıtkabir'deki 10 Kasım canlı yayını zorla sonlandırıldı!57 izlenme
Yapılan bu anket iktidarı zora sokacak! Vatandaşın asgari ücret beklentisi ortaya çıktı23 izlenme
Afgan gazeteci anlattı ‘Yüzbinlerce Afgan, İran ve Türkiye yolunu tutabilir’45 izlenme
Cumhur İttifakı'nın kalesi Kütahya'da metrelerce uzunlukta ucuz yağ kuyruğu!38 izlenme
BM: Ukrayna’da 816 sivil öldü, bin 333 kişi yaralandı42 izlenme
Fatih Medresesi için devletin kasasından milyonlar çıktı!52 izlenme
Yoğun bakımdan çıksın diye 100 hayvan kesildi!97 izlenme