Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki gün önce Beştepe’de yeni sosyal konut projesinin tanıtımı yaptı. Erdoğan, TOKİ tarafından yapılacak 2 artı 1 konutların 240 ay vade ve aylık 2 bin 280 TL taksitle 608 bin TL, 3 artı 1 konutların ise 240 ay vade ve aylık 3 bin 187 TL taksitle 850 bin TL olacağını duyurdu.
CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, bugün yaptığı açıklamada, TOKİ Başkanı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’nın, Erdoğan’dan bir gün sonra, büyük şehirlerde yapılacak konut fiyatlarını farklı açıkladığını belirtti.
"VATANDAŞI KANDIRMA PROJESİ ÇIKTI"
"VATANDAŞ BİR YIL TAKSİT ÖDEDİKTEN SONRA EVİNE GİREBİLECEK"
"Bunun adı, ucuz pazarlamacı gibi milleti kandırmaktır" diyen Torun, "Bu demek oluyor ki şimdi vatandaşın ödeyeceği taksit tutarları da artacak. Sözleşmeler imzalandığında bu tutarlar daha da değişecek. Üstelik taksitler, her yıl iki kere memur maaşlarına göre zamlanacak. Ayrıca dar gelirli vatandaş, bir yıl taksit ödedikten sonra evine girebilecek" dedi.
"NİYE BUNLARI VATANDAŞA ANLATMADIN"
Torun, "Erdoğan’a soruyoruz; ‘müjde’ diyerek açıklama yaparken niye bunları vatandaşa anlatmadın, niye gerçekleri vatandaştan gizledin? Bilerek mi vatandaşa yalan söyledin, yoksa yine mi kandırıldın? Bu iktidar, açıkça, ev sahibi olmak umuduyla başvuru yapan yüz binlerce vatandaşı fiyat oyunlarıyla kandırmıştır" diye konuştu.
KRT
‘Mal bizim değil Allah’ın’ diyen Turgut Altınok’tan yeni mal varlığı açıklaması46 izlenme
Asılı bulunan 12 yaşındaki çocuğun eğitim gördüğü medrese kapatıldı33 izlenme
Yılmaz Özdil'den Devlet Bahçeli'ye 'Git Baba tutan mı var !'1507 izlenme
YSK, AKP’nin Maltepe seçim merkezine ilişkin başvurusunu reddetti78 izlenme
Devlet Bahçeli ve Ali Erbaş hakkında suç duyurusu!43 izlenme
Pamuk üreticisi kan ağlıyor! İplik fabrikaları ithal pamuk kullanıyor!141 izlenme
Sabaha kadar İstanbul metrolarında 100. yıl marşı 'Parla' yankılandı! "Duysun cihan, duysun biriz. Duysun, bizim bu gök, deniz"39 izlenme
Bursa'da batan 'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gününde: Kayıp mürettebata 32'nci dalışta da ulaşılamadı29 izlenme
Konut ve iş yerinden sonra sıra toprağımıza geldi: Yabancılar vatan toprağını sessiz sedasız satın alıyor!
CHP Hatay Milletvekili Kara’dan öğrencilere 1 öğün ücretsiz yemek için yasa teklifi
'Zam' söylentisi bile yetti: Vatandaşlar daha uygun fiyat için Et ve Süt Kurumu'na akın etti
İsmail Saymaz, tarikat ve cemaatlerin yapılanmasıyla ilgili korkunç gerçekleri açıkladı!