Milletvekili seçildiği CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne geçen, oradan ayrıldıktan sonra da bir dönem çok sert sözlerle yüklendiği AKP'ye katılan Mehmet Ali Çelebi, bu kez Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile girdiği polemikle gündeme geldi.
CHP'den 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün yaptığı açıklamada AKP'den teklif aldığını ama kabul etmediğini belirterek; ''Her partiye saygı duyuyorum. AKP’nin de aralarında bulunduğu, hemen hemen tüm partilerden ihraç sürecinin başından beri davet aldım ve alıyorum. Fakat en başından itibaren söyledim. Cumhuriyet Halk Partisi, benim yuvam. Buradan ayrılmak istemiyorum. Bir yere gitmek istemiyorum. Hukuken de mücadele edeceğim, siyaseten de mücadele edeceğim. Ben ne Mehmet Ali Çelebi'yim, ne de Arzu Aydın'ım. Benim ilkelerim var. Beni yöneten ilkelerim. Menfaatlerim değil. Dolayısıyla tekliflere kapalıyım. Bu partinin içerisinde ısrarla kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğim'' demişti.
Mehmet Ali Çelebi, Tanju Özcan’a Twitter üzerinden yanıt verdi.
Çelebi, ''Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür'' ifadelerini kullandı.
Gerçek Gündem
Narin’den 2 gündür haber yok! Son görüntüsü ortaya çıktı70 izlenme
Türkiye'nin yüzde 44'ü: "Corona virüs aşısı bulunsa yaptırmam"117 izlenme
Yeni Şafak yazarından Hükümete Suriye eleştirisi: Dün senin Meclis'ini bombaladılar!539 izlenme
AKP'li ve MHP'li isimler teröristbaşına Suriye'deki petrol gelirlerini sormuşlar12 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheli tutuklandı24 izlenme
Geceleri Araç Farları Gözlerinizi Yoruyorsa Dikkat!25 izlenme
Katarlı müteahhit, haklarını isteyen 450 Türk işçiye kapıyı gösterdi!94 izlenme
İnteraktif haritayla: İşte satılan şeker fabrikaları!122 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan faiz kararına tepki! "Bu düzen vatandaşa kaybettiriyor"
Vatandaşlar 1 kilo et için erkenden yollara düşüyor: "Yıllarca ülkeme hizmet ettim, bunu mu hak edecektim?"
Fatih Altaylı açıkladı: "Bakanın özel kaleminin görevdeyken edindiği mal varlığı rekor kırdı"
YÖK, Marmara’daki müzik bölümünü yanlışlıkla kapatmış!