Yalova Sosyal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü verdiği ilanda, 2+1 daireye 4 bin TL kira istedi.
Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz, sosyal medya hesabından, vakfa ait 2+1 daireyi 4 bin TL’ye kiraya vereceklerini duyurdu.

İlanda, “Sosya Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza ait Yalova Merkez valilik arkasındaki kiraya vereceğimiz dairemizin ihale ilanı: 4000 TL. Sahibinden acil kiralık daire…” ifadelerine yer verildi.

Dar gelirli vatandaşların yardım kapısı olan kurumun daire için istediği yüksek kira ise ‘pes’ dedirtti.

TÜGVA TEMSİLCİLİĞİ’NDEN, SOSYAL YARDIMLAŞMA MÜDÜRLÜĞÜNE
Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz’ın bundan önce Yalova TÜGVA İl Temsilciliği yaptığı ortaya çıktı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özyılmaz’ın halen TÜGVA paylaşımları yapması da dikkat çekti.
Sözcü
İşsiz baba isyan etti: Koronayla değil, açlıkla savaşıyoruz66 izlenme
AKP üniversitesinde usulsüzlük diz boyu!99 izlenme
Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı: "Bir milletin fedakârlığı, bir bayrağın hürriyeti"8 izlenme
Ahmet Türk'ten Sırrı Süreyya Önder'e uyarı: "İşin ciddiyetini kaçırma"62 izlenme
Saray koridorlarında endişe yaratan Erdoğan anketi11 izlenme
Yapay zekayla “daha güvenli” beyin ameliyatı iki yıl içinde mümkün olabilir33 izlenme
AKP’nin torpil zinciri20 izlenme
CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel görevden uzaklaştırıldı7 izlenme