Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, bugünkü köşe yazısında AK Partililer arasında yaşanmakta olan “ağız dalaşını” kaleme aldı.
"FIRSATINI BULSALAR BİR KAŞIK SUDA BOĞACAKLAR"
AK Partililerin birbirleri hakkında en hızlı muhaliflerinin bile ağızlarına almaktan imtina edecek kelimeler ile konuştuklarını belirten ünlü yazar Zeki Ceyhan, "Ağız dalaşı giderek dallanıp budaklanıyor. Suçlamalar, hakaretler, tehditler gırla gidiyor! Fırsatını bulsalar birbirlerini bir kaşık hatta bir damla suda boğup yok edecekler." ifadelerini kullandı.
"ERDOĞAN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYOR AMA NE MÜMKÜN"
AK Parti’nin kurucularından olan eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın sözleri sonrasında yaşanan tartışmaya vurgu yapan Ceyhan, " 'Omurgalıomurgasız' kavgası AKP’lilerin arasında yaşanan en masum kavga olarak görülebilir. Böylesine kavgalara sahne olan AKP’de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, “Bizde dargınlık olmaz” diyerek anlaşmazlıkların önünü kesmeye çabalıyor." dedi.
Erdoğan'ın “Bizde dargınlık olmaz” sözlerinin boşuna olduğunu belirten Ceyhan, "Ama ne mümkün! Erdoğan’ın “Bizde dargınlık olmaz” tezi, yaşanan kavgalar ile adeta tekzip ediliyor! Genel Başkan “Bizde dargınlık olmaz” diyor ama tabandaki AKP’liler “bizim aramızda asla barış olmaz” mesajını vermeyi sürdürüyorlar. Görünen o ki, bu teze uygun davranmazlarsa bu kavga AKP’yi bitirecek bir adım olarak tarihe geçecek!" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ
AKP'li Özlem Zengin'den, 5 çocuğunu kaybeden anne hakkında skandal değerlendirme! "Çocuklarına fevkalade güzel isimler koymuş. Demek ki edebiyat biliyor, sanat biliyor"33 izlenme
AKP'li eski Genel Başkan Yardımcısı'ndan flaş sözler! "AKP felç yaşıyor!"82 izlenme
Bir esnaf isyanı da Eskişehir’den: "3 dükkânım vardı ikisini sattım, borç bitti ama ben de bittim!"45 izlenme
Die Welt: Berlin'de 10 bin kişi Erdoğan'ı protesto etmek için sokağa çıkacak!141 izlenme
İsrail Gazzelilerin Mısır'a açılan çıkış noktası Refah Kapısı'nı vurdu37 izlenme
Banka hesaplarına anında bloke konulacak7 izlenme
Kitapta büyük kriz: Bakısı bitenler basılamıyor, satış garantisi yoksa baskı da yok!45 izlenme
Boykot listesindeki tek yabancıydı: Volkswagen yerli sermayenin yapamadığını yaptı34 izlenme
Olacağı buydu! Sokak röportajında 'telefonunu çıkar' diyen vatandaşın ağzına telefonla vurdular!
İktidar kamuda tasarruf yapılacağını söylüyor ama bütçe verileri öyle demiyor: Şatafat tam gaz!
Tıbbi cihaz üreticileri isyanda: "Batma noktasındayız!"
Cehennem Çukuru’nda isyan büyüyor!