Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, stadla ilgili olarak 3 Temmuz günü yaptığı açıklamada,"Hızla yapımı devam eden şehir stadyumunun inşaatının başlandığı ilk günden buyana düşünülen isim 'Ermenek Atatürk Stadyumu ve Sporcu Eğitim Merkezidir'" diye belirtmişti. Ancak, 25 Ağustos Salı günü açılacak olan stadın duyurusunu yapan Ermenek Belediye Başkanlığı'nın, sosyal medya hesabından stadın ismini "Ermenek Lütfi Elvan Şehir Stadyumu" olarak belirtmesi dikkat çekti.
Öte yandan, geçen sene stadın temel atma töreninde, AKP Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, dönemin Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan da bulunmuştu.
Stadının isminin, "Ermenek Atatürk Stadyumu ve Sporcu Eğitim Merkezi"nden "Ermenek Lütfi Elvan Şehir Stadyumu" olarak değiştirilmesi ilçede tartışma yarattı.
İşte Belediye Başkanı Uğur Sözkesen'in 3 Temmuz günü basına yansıyan konuşması:


İşte Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan o açılış töreni duyurusu:

https://odatv.com/stadaonceataturkunisminiverdilersonradegistiripbakanin21081855.html
TCDD arazisi Limak’a teslim37 izlenme
CHP’li Ekrem İmamoğlu’ndan flaş anket açıklaması!130 izlenme
Ali İhsan Varol: Direkt kovdular...2578 izlenme
Memur ve emeklilerin zamlı maaşlarının yatacağı tarih belli oldu36 izlenme
Meclis, 78 araca aylık 1.2 milyon lira kira ödüyor!38 izlenme
Nebati'den masallara ekonomistlerden tepki geldi: "Önce raflardaki ateşi söndürün"28 izlenme
Samsun’da CHP’nin aracına saldırı!21 izlenme
Konya’da su ve ulaşıma indirime AKP ve MHP'den ret: Gerekçe, ülke ekonomisinin durumu!66 izlenme
Poşetin kaymağını iktidar yiyor! 25 kuruşa satılan market poşetlerinden iktidar bakın ne kadar gelir elde etti!
İBB'nin kreş projesine AKP Grubu'ndan engel!
Havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin fabrika sahiplerinden biri tutuklandı!
Adıyamanlı depremzede bu sözlerle isyan etti ‘İlk 3 gün ne AFAD ne Kızılay enkazın başına gelmedi’