Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, 2013 yılında, AKP Genel Başkan Yardımcılığı ve ArGe başkanlığı görevini yürüttüğü sırada tutuklanan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e 'Etnik Kimlik ve Kamu Hizmetlerine Bakış: AlgılarTutumlar çalıştayındaki konuşması' için teşekkür mektubu gönderdiği ortaya çıktı.
T24'te yer alan habere göre, o dönem Toros Üniversitesi'nde Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Özer'e yazdığı mektubunda Süleyman Soylu, "Çalıştayda dile getirdiğiniz değerli görüş ve önerilerinizin olumlu katkısını tüm içtenliğimle belirtmek isterim. Bundan sonra da değerli görüş ve katkılarınız için AK Parti'miz ve ArGe Başkanlığımız nezdinde hazır olduğumuzu bütün samimiyetimle iletir, en içten selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandığı görüldü.

Söz konusu haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Süleyman Soylu, "12 yıl önce AK Parti ARGE Başkanı iken onlarca çalıştay yapıp her görüşten akademisyen gazeteci STK ve düşün insanı çağırıp ardından rapor yayınlardık. Kanunlara ve hukuka uyacaksınız diye taahhütname almayı unutmuşuz. Özür dileriz!.." dedi.
Diyanet'ten laiklik karşıtı propaganda!745 izlenme
Memurlardan 'seyyanen zamda adaletsizlik' isyanı13 izlenme
Şoke eden tetikçi ilanları! "Bu paketi milli piyango gibi gören gibi mahkumlar, şimdi yaralama, gasp, öldürme gibi suçlar için ilan vermeye başlamış"16 izlenme
Ürdün ve Suriye sığınmacılar için anlaştı 1 milyonu ülkesine dönüyor! Darısı bizim başımıza33 izlenme
EYT’lilere şimdi de işsizlik göründü45 izlenme
AKP'li Belediye Başkanı tek başına köprü açılışı yaptı22 izlenme
Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye Katıldı34 izlenme
Erdoğan'ın 'DEM Parti' sözleri hem AKP'nin hem Saray'ın sitesinde sansürlendi!16 izlenme