İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaret için sabah saatlerinde İzmir'e geldi. İlk olarak İzmir Valiliği'ne geçen Bakan Soylu, burada il protokolü tarafından karşılandı. Valilik binası önündeki karşılama sonrası Soylu, İzmir Güvenlik Toplantısı'na katıldı.
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İl Başkanı Veysel Şahin'in de yer aldığı toplantı, basına kapalı olarak yapıldı. Ardından Soylu, Konak Camisi'nde cuma namazı kıldı.
Namaz çıkışı Konak Meydanı'ndan ayrılan Soylu, DİSK üyesi bir grup tarafından protesto edildi. Asgari ücretten verginin ve kesintilerin kaldırılması talebiyle düzenlenen basın açıklamasına katılmak için Konak Meydanı'na gelen DİSK üyesi 50- 60 kişilik grup, Soylu'nun yanlarından geçişi sırasında sırtlarını dönerek protesto gösterisi yaptı. (ANKA)
AKP Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan yeni 'Ayvatoğlu' açıklaması: Bize oy verenlerden helallik istiyorum
İktidarın Mart ayında uçak kiralama bedeli katlandı! Kiralık uçaklar seçime mi uçtu?
Bir sigara grubuna daha zam!
Mersin Bozyazı'da işe alınanların kuraları AKP ilçe teşkilatında çekiliyor !
Ramazan ayında hayat pahalılığı sofraları etkiledi, yurttaşlar fiyatlara tepki gösterdi: "Yavan ekmek yeriz, pirzola almak imkânsız"
Sevgililer öpüştü diye metrobüste olay çıktı! ‘Ahlak bekçisiyim ben, Avrupalı değilim’
Bütçe açığı dikiş tutmuyor! İktidar 3 trilyondan nasıl vazgeçti?
İnşaat Mühendisleri Odası'ndan 'toplanma alanı' açıklaması
AKP’li başkan yardımcısından tepki çeken açıklama: Bu şehirden gidin
Bir alkol grubuna daha dev zam
Fatih Altaylı'dan Meral Akşener'e: "Düne kadar İmamoğlu'na 'Oğlum, evladım' dedikten sonra dönüp de 'Rezaletmiş' dediğin zaman oturmuyor"
Mühürsüz seçime zırh arayışı!
Sınavları iptal edip, öğrencileri AKP etkinliğine götürdüler !
TİP'ten, Erdoğan'ın adaylığına sert çıkış: Öyle yağma yok!