Suriye'de Hristiyanların yaşadığı yerde yılbaşı ağacı yakıldı

33 izlenme 24 Aralık 2024
Reklamlar

Suriye’de yaşayan Hristiyan azınlıklar, Noel’i büyük bir coşkuyla kutlamaya başlamışken Hristiyan nüfusa sahip Hama’ya bağlı Al-Suqaylabiyah'taki Noel ağacı ateşe verildi.



Suriye’de yaşayan Hristiyan azınlıklar, Noel’i büyük bir coşkuyla kutlamaya başlamışken Hristiyan nüfusa sahip Hama’ya bağlı Al-Suqaylabiyah'taki yılbaşı ağacı ateşe verildi.

Tam da kutlamaların başladığı bölgelerde bando takımları sokaklara çıkarak keyifli melodiler eşliğinde halkı selamladığı haberleri gelirken Suriye’de yaşanan bu olay tedirginlik yarattı.

Kutlamalarda havai fişek gösterileri de yapılırken güvenliği de HTŞ militanları sağladığına dair fotoğraflar çekilmişti.

Ancak Al-Suqaylabiyah’ın meydanına kurulan yılbaşı ağacının ateşe verildiği anlar kısa sürede tüm dünyada yayıldı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekliler kendilerini zincirledi: "Modern köleliği yaşıyoruz" Interpol arıyordu, İstanbul'da yakalandı İktidara yakın Sabah gazetesinin 'Agamemnon' yalanı elinde patladı! Benzin, motorin ve LPG'ye ÖTV zammı geldi