Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Belirlenen hedefler ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir.
Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz.
İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; 50'den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap, 1 obüsün imha edildiği öğrenilmiştir.

Merkez Bankası'nın sattığı Dolarla ilgili şok iddia! Ünlü bankanın kalbindeki isim arka kapıda yapılanları açıkladı48 izlenme
Diyanet'e 130 bini aşkın personel yetmedi, on binlerce yeni kadro istediler!42 izlenme
Türkiye Avrupa’da en düşük maaşın verildiği ülke oldu25 izlenme
Ankara kulislerinde konuşulan iddia: Memur ve emekli hayal kırıklığına uğrayacak19 izlenme
Can Ataklı hakkında soruşturma başlatılmıştı, işte Ataklı'nın kesilip biçilmemiş o konuşması38 izlenme
Emekliye seyyanen zam iddiası57 izlenme
Mehmet Ali Çelebi AKP'ye geçti, tepkiler gecikmedi: 'Topaç bir dönmeye başladı mı...'37 izlenme
MEB'den Ensar ile ortaklığa devam!104 izlenme