Libya'da General Halife Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordusu, esir aldıkları bir Suriyeli paralı askerin görüntülerini paylaştı.
İbrahim Muhammed Derviş adlı paralı asker, Libya'ya Türkiye'den ticari bir uçakla geldiğini ve kendisini ülkeye bizzat Türkiye'nin getirdiğini söyledi.
Suriye'de bir dönem El Nusra üyesi olduğunu söyleyen Derviş, 2017 yılında, şu anda Suriye'nin kuzey batısında faaliyet gösteren Heyet Tahrir'uş Şam adlı cihatçı örgüte üye olduğunu kaydetti.
Videoda kendisine Türkiye'den ne kadar para aldığı sorulan Derviş, herhangi bir para birimi belirtmeden, kendisine 2 bin ödeme sözü verildiğini, ancak bu ödemenin henüz yapılmadığını söyledi.
https://haber.sol.org.tr/dunya/suriyeliparaliaskerlibyayaturkiyetarafindangetirildik283735
51 milyon aracın 'geçiş parası' vatandaştan çıktı17 izlenme
Diyanet'ten yeni fetva: 'Vadesiz hesap dinen uygun değildir'33 izlenme
Dilovası Katliamı'nın altından kokain sanığı iş insanı çıktı! AKP'liler ile boy boy fotoğraflar8 izlenme
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yerine kayyum atanır mı?52 izlenme
Diyanet Atatürk ve Ecevit’i unuttu!372 izlenme
Hayali tarım projesi skandalı Meclis’te: ‘Sudan kimin eseri?’50 izlenme
Atatürk’ün anısına, 83 yıl aradan sonra ilk kez düzenlendi!35 izlenme
Diyanet'in Atatürk'süz 29 Ekim mesajına Sedat Peker'den sert tepki!36 izlenme
CHP’li Emre: “Altun’un avukatı, polisin 80 yaşındaki teyzenin evine gittiğini doğruladı”
Kayıtlı işsiz sayısı 200 bin kişi arttı
4 araştırma şirketinden İstanbul seçimi anketi
Bakan Koca açıkladı: 8.103 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.539.559’a, can kaybı da 26.900’e yükseldi!