Aldıkları ücret ve çalışma şartlarından şikayet eden öğretmenler, “Sömürüye, hak gasplarına, görmezden gelinmemize karşı toplandık. Sesimizi patronlar da Milli Eğitim Bakanlığı da duyacak” dedi.
POLİSTEN SERT MÜDAHALE
Öğretmenler, İstiklal Caddesi’ndeki eylemleri sırasında polisin sert müdahalesi ile karşılaştı.
Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre 30 kişi gözaltına alındı.
Öğretmenlerin ters kelepçe ile gözaltına alındığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.
Odatv.com
ABB'den Işıkhan'a ipotekli tuvalet yanıtı
Erbakan AKP ile ittifakın bozulmasının nedenlerini açıkladı: "İsrail'le olan ihracatın tamamen kesilmesi gibi adımlar atılmadı. Teşkilatlarımız bir ittifakın içinde yer almamızı istemiyor"
Hüsnü Mahalli'den şaşırtan Libya yorumu!
AKP kurultayına katılan vatandaştan pes dedirten sözler! 'Tayyip'in olduğu yerde korona bile olmuyor'
Rumlardan skandal genelge: Atatürk sayfasını yırtın!
Devlet Bahçeli'den sonra Bakan Soylu da AHBAP'ı hedef aldı
Sinan Ateş’in annesi: "Yavrumun katili MHP’de"
İmamoğlu bilirkişi davasında hakim karşısına çıkıyor! İşte yargı sürecinin fotoğrafı
Bir gecede 700 ürünün fiyatı değişti
Son dakika.. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran’da erken seçim kararı aldık
Sivas’ta meydana gelen 4.7 ve 4.1'lik depremler bu şekilde hissedildi
Erdoğan'ın madenci tekmeleyen müşaviri AKP'den aday!
Özgür Özel 'bu bir kumpas' diyerek yanıtladı! "Erdoğan medyası ve yargısının CHP’yi kendi içinde tartıştırmak için buldukları bir kumpas"
İstanbul Fatih’te Suriyeli bir şahıs, koltuk değnekli engelliyi sokak ortasında dövdü!