Anasayfa1
20 Temmuz 2023 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Taksi ücretlerine dev zam!


Ankara’da taksilerdeki 30 liralık indibindi tarifesi, gelen büyük zamla 50 lira oldu. İstanbul’da ise bu fiyatın 75 TL olacağı iddia edildi.

Ankara’da 30 TL olan indibindi ücretine zam geldi. Zammın İstanbul’da da söz konusu olacağı, indibindi fiyatının 75 lirayı bulacağı konuşuluyor.

Yurt Gazetesi’nde yer alan habere göre Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, akaryakıta gelen zamlardan taksici esnafının etkilendiğini ifade ederek “yüzde 50’ye yakın zam yapmak durumunda kaldık” dedi.

AÇILIŞ 18 LİRA

Yiğiner, “İndi bindi ücreti 50 lira, açılış ücreti 18 lira, kilometre ücreti ise 15 lira olacak. Fiyatlar bu hafta sonundan itibaren uygulamaya başlanacak” diye konuştu.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası Başkanı'nın cevap veremediği soru! "40.5 milyar lira nereye dağıtılacak?" Parti üstüne parti değiştiren aday, AKP’nin en dikkat çekici ismi: Adil Aşırım Özgür Özel'den Erdoğan'a çok kritik Lefkoşa soruları: "Uluslararası sularda yüzen gemiler var mı? Bu gemiler yüzerken durduruldu mu? Bu gemilerin yükü neymiş?" Portekizli ırkçı siyasetçi Türklere hakaret etti, ülke ayağa kalktı