İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştirdikten sonra İstanbul Esenler'deki örgüt evine giden ve paralarla ziynet eşyalarını alarak gittiği Küçükçekmece'deki Hücre Evi'nde yakalanan terörist Ahlam Albashir'in (23) gözaltına alındığı adreste dört cep telefonu ele geçirildiği ortaya çıktı.
'DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELENİYOR'
Küçükçekmece İlçesi'ne bağlı olan Kanarya Mahallesi'ndeki Hücre Evi'nde ele geçirilen cep telefonlarından bazılarında yapılan ilk incelemelere göre yabancı hatların takılı olduğu tespit edildi.
Hücre Evi'nde ayrıca üç bin 380 Amerikan Doları, beş bin 800 Euro, 10 bin lira nakit para, yedi adet Cumhuriyet Altını, muhtelif ziynet eşyaları, bir adet kuru sıkı tabanca ve mermiler bulunduğu ortaya çıkmıştı.
(Sabah)
İstanbul Valisi, iş insanını öldüresiye döveni makamında ağırlamış: 'Bu dayağı arayacaksınız'32 izlenme
İBB operasyonunda dikkat çeken detay: Avrasya Tüneli'ni yapanlar da gözaltında27 izlenme
Türkiye ayağa kalktı ama Meclis’i dinleyen olmadı!29 izlenme
Ne var ne yok satacaklar! Hükümet 2023’te 6 milyar liralık taşınmaz satışı hedefliyor34 izlenme
Şehit annesine hakaret eden şoför tutuklandı!161 izlenme
Başsavcılıktan Eren Erdem başvurusu! 'Özgürlüğüm halka emanet'95 izlenme
Rüşvet tartışması: BDDK yöneticisi için takı kuyruğuna giren banka müdürlerinin yaptığı ahlaki mi?18 izlenme
Çarşaflı kadın ‘Müslüman ülkede Noel Baba’nın ne işi var’ diyerek mağaza çalışanının üzerine yürüyüp olay çıkardı !558 izlenme