Emekli Gazi Üsteğmen Erhan Kaleli, askeri tesislere girişine yasak getirildiğini açıkladı.
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kaleli, "Bu kadar da olmaz, hatadır diyordum. Değilmiş. Tarikatlar Jandarma’ya sızmasın dediğim için hakkımda açılan 3 soruşturmadan sonra şimdi de askerî tesislere girişim yasaklanmış. Daha ne kadar alçalacaksınız merakla bekliyorum. Sırada Gazilik maaşım mı var?" ifadelerini kullandı.

Emekli Gazi, bir sonraki paylaşımında ise "Düşündüm de, Çankaya’dan Sıhhiye’ye doğru inmek için otobüse biniyorsun, şu cihaz, “bu vatan size minnettar” diyor. Sıhhiye Orduevi’ne girerken benzer bir cihaz, içeri giremezsin diyor. 5 dakika sonra tekrar otobüse binip minnettar kalınan bir vatandaş olarak eve dönüyorsun." dedi.

Gazi Üsteğmen Erhan Kaleli, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) FETÖ'den boşalan kadrolara başka dini grupların yerleştiğine dair uyarılarda bulunmuştu.

Kaleli daha önce yaptığı açıklamalarda, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’ndeki subay ve astsubaylık için ‘şehit ve gazi’ yakınlarına ayrılan kontenjanların bazı dini gruplar için kullanıldığını dile getirmişti.

Erhan Kaleli, "FETÖ’den boşalan yerlere bugün başka tarikatlar yerleştiriliyor." demişti.
https://www.krttv.com.tr/gundem/tarikatlarkonusundauyarangaziustegmeneskandalyasakh99008.html
Koç Holding net kârını %218 artırdı30 izlenme
Sağlıkta kriz büyüyor: Aile Sağlık Merkezinde çalışan kalmadı27 izlenme
Aziz İhsan Aktaş iddianamesinden CHP'li 2 vekile fezleke12 izlenme
Sık acıkanlar dikkat! Bu hastalığın habercisi olabilir...29 izlenme
Dosyadaki ayrıntı dikkat çekti: Ayhan Bora Kaplan cinayetten soruşturulabilir mi?43 izlenme
Biden konuşma yaparken Trump bombaladı: Seçimi çalıyorlar92 izlenme
Okullara gönderilen kömürü bile çalmışlar!240 izlenme
‘Toplanan yardım paraları ne oldu? Depremzedeler depremde yıkılan evinin kredisini ödüyor'40 izlenme