CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Türk Telekom yönetiminde yer alan AKP'lilerin gelir dökümleriyle ilgili Twitter'dan paylaşımda bulundu. “Aynı anda 45 kurumdan maaş alan bu kişiler kim” diye soran CHP'li Yavuzyılmaz, bazı bürokratların aylık 200 bin lira maaş aldığını söyledi. Paylaşımında “Türk Telekom Yönetim Kurulu'ndaki AKP'liler, yılda 12 maaş ve 6 ikramiye alıyor. Bunların aylık ortalaması 33 bin 849 liraya geliyor” diyen Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olan Yiğit Bulut'un aylık gelirinin 200 bin lirayı bulduğunu iddia etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz
Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatih Sayan, Başkan Yardımcısı Eyüp Engin ve üyeler Can Yücel, Selim Dursun, Nureddin Nebati, Muammer Cüneyt Sezgin, Aclan Acar, Enver İskurt'un isimlerinin olduğu yönetim kurulu listesini yayınladı.

“BU MAAŞLARI 3 İLE ÇARPIN…”
Yavuzyılmaz şunları söyledi: “Toplantı tutanaklarında ‘2020'de maaşlarının, üzerine 6 maaş ikramiye ve 2020 TÜFE'si oranında da net maaş arttırılmıştır' deniyor. Bulmaca gibi incelediğimizde 2019'da 20 bin 357 lira, 2020 yılında 26 bin 797 lira ve 2021'de 33 bin 849 lira aylık maaş alıyorlar ve bu sadece bir kurumdan aldıkları maaş. Örnek verirsek Ömer Fatih Saylan, hem Türk Telekom'dan maaş alıyor hem de ulaştırma ve alt yapı bakan yardımcısı. PTT Yönetim kurulu üyesiydi yakın zamana kadar, bu verdiğim 33 bin 849 liralık maaşı en az üç ile çarpmak mümkün.”
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/telekomaatananakpliler12ayda18maasaliyor6342436/
Ahlat'a yapılan Millet Bahçesi'nin maliyeti dudak uçuklattı!59 izlenme
Sayıştay skandal kararı gözler önüne serdi: İBB'nin AKP'de olduğu dönemde iskele peşkeşi!50 izlenme
Berna Laçin: Partiler yok oluyor ama tiyatro her zaman var79 izlenme
Program ekonomik krize takıldı: Gençler vergisiz telefonu da alamadı27 izlenme
Son seçim anketi açıklandı: Cumhur İttifakına büyük şok!59 izlenme
Burası İstanbul ! Suriyelilerin keyifleri yerindeyken Mehmetçiği Katar'a göndermek vatana ihanettir !195 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Bükemediği eli öpecek31 izlenme
PKK'lı teröristlerin affı için özel yasa geliyor10 izlenme
Uşşaki şeyhinin müridinden itiraf gibi açıklamalar! Polis, bekçi yapmak için tarikatlardan adam mı istendi?
Hamas’tan İsrail’e tehdit! “Yok edene kadar tekrarlayacağız”
Rabia Naz'ın babası Nurettin Canikli'nin şikâyetiyle hapse girdi! "Katiller yargılansın diye mücadele ettik ama biz yargılandık"
Şamil Tayyar'dan sonra Fehmi Koru da tenhada kıstırılmayı göze aldı: Önüne geleni tehdit eden Bahçeli'yi köşeden vurdu