Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un babası Dr. Bülent Cihantimur hakkında flaş bir gelişme daha yaşandı.
Gazeteci Çağdaş Evren Şenlik'in aktardığı bilgilere göre, 2018 yılında ameliyat olan bir kadın görüntülerini izinsiz paylaştığı iddiasıyla Cihantimur'dan şikayetçi oldu.
Şikayetin ardından İstanbul Tabip Odası, kadını haklı buldu ve Bülent Cihantimur'un önceden almış olduğu disiplin cezalarını da gözeterek 1 ay boyunca meslekten men etti.

Geçen yıl mart ayında, 17 yaşındaki Timur Cihantimur, babası Bülent Cihantimur'a ait Porsche marka araçla yol kenarında park halindeki ATV'lere çarpmış, kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.
Kazanın ardından Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçırılmış, Cihantimur daha sonra ABD'de yakalanmıştı. Baba Bülent Cihantimur hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.
Olay sonrası kamuoyunun tepkisini çeken bir başka gelişme, Bülent Cihantimur'un yurt dışında "Doktor B." adıyla bir televizyon şovu hazırlığında olduğunun ortaya çıkmasıydı. Ancak söz konusu proje, gelen yoğun tepkiler üzerine iptal edildi.
Cihantimur'un ismi, son olarak Oğuz Murat Aci'nin eşine yaptığı maddi ödeme ile gündeme gelmişti.

Son dönemde özellikle estetik operasyonlarına harcadığı 11,8 milyon TL ile konuşulan ünlü fenomen Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı videoda üç yıl önce yaptırdığı kalça dolgusunun kaburgalarına kadar kaydığını ve bu nedenle yeniden ameliyat masasına yatacağını duyurmuştu.
Danla Bilic, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Danla’nız çarşamba günü dolgu temizleme ameliyatı oluyor. Doktorum Bülent Cihantimur 'o dolgular kayar, kaburgana kadar çıkar' diye uyarmadığı için her şeye imza attık girdik ameliyata. Şimdi başka bir hoca yine ameliyata alacak beni. Ameliyatınız varsa iptal edin, hayat kaydırıyor.”

19 milyarlık borç için Berat Albayrak'ı Erdoğan'a şikâyet ettiler!137 izlenme
Sosyal medyada açık açık adam vuracak birini arıyorlar! Her şeyi parayla yaptırıyorlar16 izlenme
Esat Oktay Yıldıran'ın adı okula verilmişti: MEB 'değiştirilecek' dedi33 izlenme
Hatay'da demir çelik fabrikasında kazan patladı: 13 işçi yaralandı23 izlenme
Flaş iddia! Elektrik faturalarına ne kadar indirim geleceği belli oldu61 izlenme
CHP Atatürk’e lanet okuyan Demirkan’dan şikâyetçi oldu!44 izlenme
'Ali Erbaş ile Din İşleri Yüksek Kurulu arasında kavga' iddiası: 'Cevap verirsem ağzım bozulacak, küfür çıkabilir'34 izlenme
Turhan Çömez ifşa etti! Bekir Bozdağ’dan kandırıldık itirafı "Finlandiya da İsveç de tek bir kişi iade etmedi!"24 izlenme
CHP'den AKP'nin 1 Nisan videosuna bomba yanıt! 'Şaka olsa 1 Nisan'da yayımlardık'
Özelleştirme’den aldıkları mülkleri satmışlar!
AKP'li belediyeden 'özel koleje imar kıyağı' iddiası!
Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı basın emekçisi: 'Müdürüm ısrarla özrünü kabul etmemi istedi, hukuki süreci başlatacağım'