Sosyal medyada AKP lehine dezenfermasyon üretmekle görevli, 'trol' diye tabir edilen ekipler bu kez 'domuz'lu bir kurguya imza attı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alan sözkonusu kurguyla ilgili gerçeği ise İmamoğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı seçildiği kampanyayı yürüten Necati Özkan açıkladı.
Seçim kampanyası döneminde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu CHP heyetinin katıldığı iftar yemeğinde çekilen bir fotoğrafın nasıl manipüle edildiğini anlatan Necati Özkan, fotoğrafın sosyal medyada masaya photoshop yöntemiyle domuz eklenerek paylaşıldığını söyledi.
Özkan, “Ramazan ayına denk gelen yerel seçim kampanyası döneminde, muhafazakar aydınların bizleri davet ettiği iftar yemeğinde çekilmiş olan orijinal fotoğraf ile Photoshopla masaya yerleştirilen domuzlu versiyon. Allah akıl versin” ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/trollerdendomuzluprovokasyon1765245
İYİ Parti'de istifa kararı! Sözleri tepki çeken Cihan Paçacı istifa etti41 izlenme
Dev şirket üretimi durdurdu!121 izlenme
Boğaziçi'ndeki cinayet tüm Türkiye'yi sarstı! 15 yaşındaki çocuğu öldürdü, geçmişi dehşete düşürdü22 izlenme
Ç.Rizespor'un hocası Bülent Uygun'dan Erdoğan güzellemesi! 'Atatürk mezarından kalksa, sayın beyefendiyi alnından öper'67 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun ilk seçim posteri: Düşen artık yerde kalmayacak25 izlenme
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen eski kayyum görevden alındı!31 izlenme
Oğuz Murat Aci'nin babasından gelini Şükriye Aci'ye olay yaratacak sözler! "Oğlumu kaça sattın? Yazıklar olsun!"21 izlenme
Kılıçdaroğlu o Danıştay üyesini bir kez daha istifa çağırdı "Eğer biraz ahlâklıysa..."245 izlenme
Gizlenen rakamlar ortaya çıkmaya başladı: İşte doları düşüren 3 faktör
AKP, maden faciasında Murat Kurum’u aklama telaşında
MHP'den İstiklal'de kan döken terörist için açıklama: İdam edilsin, leşi gönlümüzü ancak soğutur.
Tepki çeken o iddia doğru çıktı! Karantina yok: “Dikkat edecekler”