Türk bayrağını yakan Suriyeliler şimdi de Karkamış Gümrük Kapısı'na saldırdı!

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
37 izlenme 13 Ağustos 2022
Reklamlar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamasının ardın Türkiye karşıtı eylem yapmaya başlayan Suriyelilerin Karkamış Gümrük Müdürlüğü’ne saldırıp zarar verdiği bildirildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 10 ay önceki bir toplantıda Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad ile "ayaküstü" görüştüğünü açıklamasının ardından Ankara ile Şam arasında görüşmelerin başlaması olasılığına karşı ÖSO'cu grupların başlattığı protesto gösterileri devam ediyor.

Suriyeliler bu sefer Karkamış Gümrük Müdürlüğü'ne saldırdı. Gaziantep'e bağlı Karkamış ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Cerablus ilçesindeki ÖSO'cu grup, “rejimi devireceğiz” sloganları atarak Karkamış Gümrük Kapısı'na yürüdü. 

İstanbul merkezli Suriye kanalının Türkiye'yi hedef alan yayınlara devam etmesi dikkat çekici. 

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kuvayi Milliye Kütüphanesini Millet Kıraathanesi yaptılar! Teröristbaşı Öcalan'la yürütülen süreçle ilgili konuşan MHP’li vatandaş: "Bugün Tayyip Erdoğan, Bahçeli dünyaya hükmediyor. Bu adamlar çıkıp boş konuşmaz" Bir asansör faciası daha! Rize Ayder KYK Kız yurdunda, içinde bir öğrencinin bulunduğu asansör sekizinci kattan düştü Gerçeği 4 yıl sonra öğrendiler! "Fırat Sarı bizi sürekli oyaladı. Epikriz raporumuz verilmedi. Çocuğumuz 10 gün kaldı. Bir ara kalbi durdu geri döndürdük dediler. En sonunda yaşatamadık dediler"