Fotoğraf ve görüntüler Adıyaman’dan. Vatandaşlar bir ekmek fırınının önünde dakikalarca bayat ekmeği askıda alabilmek için bekledi.
ANKA’nın haberine göre Türkiye’de ucuz ekmek, yağ, pirinç kuyruklarının ardından bu kez askıda bayat ekmek kuyruğu oluştu. Adıyaman’da çekilen görüntülerde vatandaşlar bir ekmek fırınının önünde dakikalarca bayat ekmeği askıda almak için böyle kuyruğa girdi.
Adıyaman’da bir ekmek fırını hayırseverler tarafından bağışlanan ekmekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor. Kentte dar gelirli vatandaşlar, bayatlamış ya da hayırsever vatandaşların parasını ödediği ekmeklerden alabilmek için her gün fırın önünde kuyruk oluşturuyor.
Adıyaman kent merkezindeki bazı ekmek fırınları, gelen yardımlar ve kendi imkanları ile dar gelirli vatandaşlara her gün ücretsiz ekmek dağıtıyor. Fırın önünde sıra bekleyen bir vatandaş, “Bu sıraya giriyoruz, bu Güçlü Ekmek hayrına ekmek alıyoruz. Hayır sahipleri de veriyor. Adam bize yardımcı oluyor, Allah razı olsun” dedi.
Hiç Beklemedik Anda Tablo Sahibi Oldu ve Satışını 5 milyon Euro’dan Sundu
Ersan Şen ile Cem Küçük canlı yayında birbirine girdi! 'Ben onun ne istediğini biliyorum!'
Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sahte dezenfektan dağıttı!
Mehmet Ali Çelebi kendisi için bu sözleri söyleyen Süleyman Soylu’ya 'Sayın Bakanım' diyecek!
AKP'li Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın 3 maaşının toplamı dudak uçuklattı!
Akaryakıtta çifte zam: 25 lira sınırına dayanıyor!
Vatandaşı yere yatırıp copla döven polis görevden uzaklaştırıldı
Beyazıt mitingine katılan vatandaşlar, hep birlikte diplomalarını gösterdi!
MASAK'tan el koyma açıklaması
Konyalı emekli: "Gezi olaylarından çıktık memleketin ne kadar zarar ettiğini bilmeniz lazım. Avrupa'ya bakınca ülkemiz cennet. 7.500 TL maaşla geçiniyorum. Sen geçinememişsin beni ilgilendirmez"