Türkiye artık sokaklarıyla ve ekonomisiyle geride kalmış Ortadoğu ülkelerini adeta aratmıyor. Her geçen gün daha da derinleşen ekonomik kriz, sığınmacı meselesi ve özellikle kadınların sosyal hayattan dışlanması gibi meseleler giderek kronikleşiyor.
Kanal Dünya isimli YouTube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan İranlı bir kadının sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı. İran’daki şartlardan ötürü Türkiye’ye geldiğini belirten şahıs, “Ben İran’dan kaçtım buraya geldim. Burası da tam İran gibi oldu. Hiç fark yok, aynı gibi oldu maalesef. Ben iki senedir buradayım. Berbat” şeklinde konuştu.
Yeniçağ
AKP’li isimden MİT ve MASAK'a seferberlik çağrısı: ‘Şüpheli’ diyerek cumhurbaşkanı'nı uyardı
İş bulamayan 1 çocuk babası 26 yaşındaki genç av tüfegi İle intihar etti!
Bülent Arınç’tan Sevda Noyan’a: Bunlar yüzünden insanlar başörtüsünden nefret edecek
Benzin ve motorinde bir indirim daha
MHP’li Başkan AKP’lilere sordu: “73 Milyon lira nerede?”
Son dakika… Suriye radyosu: TSK sınırdaki köprüleri vurdu!
Sağlık Bakanı Koca kritik tabloyu paylaştı: 22.923 yeni vaka tespit edildi, 30.144 kişi sağlığına kavuşurken, 259 kişi hayatını kaybetti!
İstanbul’da 200 dönümlük buğday küle döndü
Skandallarına bir yenisi daha eklendi! Oğlunu bakın hangi göreve getirmiş!