Anasayfa1
25 Mart 2020 ( 118 izlenme )
Reklamlar

Türkiye’deki koronavirüsten ilk ölüm vakasının bulaştırıcısı da hayatını kaybetti!


Beyoğlu’ndaki Melis Eczanesi’nin sahibi İhsan Giray’a (89) virüsü bulaştırdığı söylenen kalfası Ekrem Öztürk’ün de (71) hayatını kaybettiği öğrenildi.


Türkiye’de koronavirüsten ilk ölüm vakası olarak kayıtlara geçen İstanbulBeyoğlu’ndaki Melis Eczanesi’nin sahibi İhsan Giray’a (89) virüsü bulaştırdığı söylenen kalfası Ekrem Öztürk’ün de (71) dün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öztürk, koronavirüsü eczaneye gelen bir Çinli’den kapmıştı. Medyascope’a konuşan Ekrem Öztürk’ün aile yakınları, “20 günden fazla bir süredir, Sultan Abdulhamit Han Hastanesi’nde yoğun bakımda yatıyordu. Bronşit diye ayakta gitmişti, sonrasında doktorları hastalığın zatürreye çevirdiğini söylemişti, ardından koronavirüs olduğu ortaya çıkmıştı, bugün de kaybettik” dedi.

https://www.gercekgundem.com/guncel/167894/turkiyedekikoronavirustenilkolumvakasininbulastiricisidahayatinikaybetti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

84 yıllık merkez, cemaat vakfına devredildi! Esad kararnameyi imzaladı: Memur ve emekliye rekor zam AKP ve MHP'den Atatürk ismine ret oyu! İŞKUR'un verilerinde gerçek ortaya çıktı! İşte bir yılda işsiz kalan vatandaş sayısı