'Irmağın Kıyısındaki Köyün Romanı' adlı kitabın yazarı olan ve kendisini Facebook'ta ‘İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi eski çalışanı’ olarak tanıtan Orhan Baylan, Atatürk’e yönelik tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
Orhan Baylan sosyal medya hesabında, Atatürk’ü, ‘sürekli fuhuş yapan’ biri olarak lanse etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Baylan, “Bu, yabancı basında da haber olmuş bir konu. Bu milletin saklanan gerçekleri bilmeye hakkı yok mu?” diyerek paylaşımını savundu.
Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Orhan Baylan, Facebook paylaşımında, “Mübeccel Namık.. 1930 Türkiye güzeli. Yaş: 16. Kemal bu kızı Yalova kaplıcalarına götürdü, orada 3 gün beraber kaldılar. Kemal işleri arasında kaçamak yapmaya her zaman fırsat bulurdu. Türkiye'de kimse Kemal'in bu fuhşiyatını sorgulamaz. Onu hatasız bilirler” diye yazdı.
Bu paylaşımın altına da Atatürk'e yönelik benzeri yorumlar yapıldı.

https://www.abcgazetesi.com/guncel/turkiyegazetesicalisanindanskandalataturkpaylasimi/haber117363
Olağandışı kayıtsız döviz girişi!306 izlenme
Elektrik şirketlerine yapılan teşvik dudak uçuklattı!29 izlenme
Erdoğan da suçu belediyelere attı! "Sorumluluk büyükşehir belediyelerinde"36 izlenme
10 milyon aracı kaybettiler!201 izlenme
Bakan’ın çekimi için müze kapatıldı29 izlenme
Atatürk dönemini hedef alan İYİ Partili Ayyüce Türkeş’e tarihçi Sinan Meydan’dan cevap16 izlenme
AKP'nin broşürünü yırttı, polislerden dayak yedi!205 izlenme
Kılıçdaroğlu'yla görüşen Seçer, kulisleri doğruladı: İmamoğlu'na anlattık9 izlenme
Alevlerle mücadele sürüyor! Sakarya’da yeni yangın çıktı, kara yolu ulaşıma kapatıldı
Bakan Tekin'in dünyaya İmam Hatip ihraç etmeye çalışırken kızını özel okula gönderdiği ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta Starbucks'a silahlı saldırı
Bakan 'Kesinti yok' dedi; Büyükşehir Belediye Başkanı yayında hattan düştü