Home
01 Mart 2019 ( 257 izlenme )
Reklamlar

Türkiye’nin en zengin adamının serveti yüzde 23 azaldı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve son 5 yıldır Türkiye'nin en zengin insanı olan Murat Ülker'in serveti geçen sene bir önceki yıla göre yüzde 23 düştü! Ülker'in servetinden son 1 yılda 1.1 milyar dolar eksildi.



Son 5 yıldır Türkiye'nin en zengin adamı olan Murat Ülker'in serveti 2018 yılında bir önceki yıla göre ciddi şekilde düştü.

Ülker'in 2017 yılında 4.8 milyar dolar olan serveti 2018 yılında 3.7 milyar dolara geriledi. Ülker böylece Türkiye’nin en zengin insanı unvanını Erman Ilıcak’a kaptırdı.

Ülker'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Yıldız Holding geçen yıl borçlarını yapılandırmıştı. Yıldız Hoding geçen yıl yaptığı varlık satışları ile de dikkat çekiyordu. Yıldız Holding’in kayda değer yatırımlarıyla da gündeme gelmişti.

Ülker'in son bir yılda serveti Forbes verilerine göre 1.1 milyar dolar geriledi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/turkiyeninenzenginadami11milyardolarkaybetti3740393/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmam hatiplerin ihtiyaçları bitmek bilmiyor: 4 yıl içinde 10 milyar lira harcanacak Gerici İhsan Şenocak, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığını kustu! Atatürk büstüne saldırıya ceza yok! Bekir Bozdağ 'TBMM'yi vuran uçak düşürüldü' Peki bu düşen(!) uçağı gören, duyan, haberini okuyan var mı ?