Ekonomik kriz içerisindeki Türkiye’de koronavirüs salgının da etkisiyle çok sayıda sektör krize girdi. Ekonomik darboğazı aşamayan firmalardan tek tek iflas haberleri geliyor.
Züccaciye sektörünün önemli markalarından biri olan Bernardo, İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla 18 Mayıs tarihi itibarıyla iflas etti. Şirketin tasfiye işlemleriyle ilgili olarak İstanbul 1. İflas Dairesi yetkilendirildi.
Bernardo'nun temelleri 1984 yılında Güner Sözen ve oğulları Nurettin ve Ömer Sözen tarafından Bağdat Caddesi'nde açılan bir züccaciye mağazasıyla atıldı. Zaman içinde sektörde kendine güçlü bir yer edinen firma, hızlıca mağazalaşmaya başladı. Kısa sürede 35 ilde 23'ü franchise olmak üzere toplam 122 mağazaya ve 150 satış noktasına ulaştı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiyeninunlumarkasibernardoiflasetti1841147
Konteynerde yaşayan depremzede emekli: "Çöpten ekmek topluyorum"30 izlenme
Bülent Arınç yine rahat durmadı! Erdoğan'a ince gönderme38 izlenme
İşsizliğin geldiği son nokta!74 izlenme
AKP'nin intikam davasında karar: Mahkemeden İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararı27 izlenme
TÜİK yöneticisi her şeyi bir bir anlattı: Enflasyon rakamları bakın nasıl hazırlanıyormuş!57 izlenme
Sedat Peker'den bomba 'diyanet' çıkışı! "Kaset arşivine bakacağım"44 izlenme
Kızının elini bırakmayan baba: "Ellerini öptüm ama hiçbir çare bulamadık"24 izlenme
Ünsal Ban, kaçmak için Taşkesenlioğlu’nun parasıyla tekne almış!30 izlenme