Ukrayna'nın Rusya ile yürüttüğü müzakere ekibinde yer alan Denis Kireev, vatana ihanet suçlamasıyla gözaltına alındı. SBU tarafından gözaltına alınan Kireev, iddialara göre bu gözaltına karşılık verdi ve bu nedenle açılan ateş sonucunda vurularak öldürüldü.
İddianın çıktığı yer ise Ukraynalı parlamenter Alexander Dubinsky'in Telegram kanalında "Kireev, Klyuev'lerin bir adamı" diye yazmıştı.
Öte yandan Kireev, adı ne Ukrayna Başkanlık Ofisi tarafından açıklanan listede ne de Basın Servisinde yer almamasına rağmen fotoğraf ve videolarda Kiev temsilcilerinin yanındaki masada yer alması dikkat çekmişti.
halktv.com.tr
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 61 ilde 316 maden sahası için ihale açtı37 izlenme
Erdoğan kimleri affetti? İşte serbest kalacak 9 hükümlü17 izlenme
Anket sonuçlarına göre gençlerin yüzde 61'i Türkiye'den gitmek istiyor!42 izlenme
Enişte, kâr var bu işte! AKP’li belediyeler enişteyi uçurdu!58 izlenme
Diyanet'ten Kocatepe Camii'nin görüntülerine suç duyurusu28 izlenme
Yoksul kesesinden şatafata milyarlar: Harcama 3 milyar liraya dayandı17 izlenme
Türkiye bu olayı konuşmuştu: Marmaray'daki yumruklu saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı57 izlenme
Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel tutuklandı!41 izlenme